Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Kontaktpersoner

Marion Huijink
  51207033
  51207033
  mh@dutchdeli.dk

Virksomhedsprofil

Dutch Deli står for de lækreste, mest smagfulde og gastronomiske produkter fra Holland, som fremstilles på traditionel vis. I assortimentet findes bl.a. lækre råmælksoste, økologiske oste, charcuteri og tilbehør, som er fremstillet på en traditionel måde.

Smagen i Dutch Delis produkter har en unik karakter og vidunderlige smagsnuancer. Dels fordi alle råvarerne er i topkvalitet, dels fordi producenterne ikke massefremstiller sine produkter, men holder sig til det traditionelle håndværk og begrænsede mængder. Varerne bliver kørt friske fra (gård)producenterne til Dutch Deli, og det gør vejen fra jord til bord ekstra kort.

Vi kommer oprindeligt fra den østlige del af Holland. Den del har mere landligt miljø og er rig på gårde, marker og skove. Herfra kommer de fleste af vores foretrukne producenter. Hver delikatesse har sin egen unikke historie og den vil vi meget gerne fortælle!

Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele