Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Seneste billeder


Kontaktpersoner

Jon Kabell
  33255800
  jon@5tested.dk

Virksomhedsprofil

5teSTED er et kontorfællesskab i hjertet af det gamle København. Fra beliggenheden på Gothersgade i København K, er der kun et stenkast til Kongens Nytorv. Kontoret huser ca. 130 personer, der er fordelt på enkeltmands-, små- og mellemstore virksomheder indenfor et bredt felt af brancher.

Ens for de virksomheder der holder til på kontorfællesskabet, er ønsket om at være en del af et socialt og levende hus. Det udformer sig i samtaler ved kaffemaskinen, netværksmøder, fødselsdagskage, strikkeklub, yoga eller en af de utallige fester. Ligesom repræsentationen af forskellige brancher er mange, så byder huset også på mange forskellige kontorlokaler.. Det gælder både åbne og lukkede kontorlokaler, faste pladser i åbne kontorlandskaber eller flekspladser, der giver den ultimative fleksibilitet.

Da 5teSTED ligger i smørhullet mellem Metrostationen på Kongens Nytorv og Nørreport Station, er transportmulighederne helt i top.

Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele