Opret en gratis konto

Modtag nyheder fra virksomheden

Kontaktpersoner

Maria Bennedsgaard
Customer Experience Manager
  22925523
  22925523
  mbe@kaunt.com

Virksomhedsprofil

Kaunt er en spinoff virksomhed fra AI healthtech-virksomheden Enversion a/s. Kaunt startede som et projekt for en af regionerne i Danmark, men udviklede sig hurtigt til et produkt der skabte stor værdi i mange offentlige institutioner.

Kaunt leverer 100% AI teknologi til automatisk håndtering af fakturering og bogføring. Vi løfter fakturaerne i ERP systemet og afleverer dem tilbage med et konteringsforslag. Ønsker man det kan Kaunt også bogføre hele vejen.

Kaunts SaaS løsning er ikke et nyt system, men en simpel integration der automatiserer virksomheders kontering og bogføring og sparer dem 5+ minutter per faktura. Kaunt er drevet af 100% ren AI og kræver ingen vedligehold eller opsætning af skabeloner. Ud fra data kan Kaunt bogføre og kontere hurtigt og effektivt, og virksomheden får frigivet tid deres medarbejdere kan bruge på vigtigere opgaver, og sparer penge på deres bogføringsprocesser.

Følg os på de sociale medier

Opret en gratis konto og betal kun for dine udsendte pressemeddelelser og SEO tekster - eller køb et abonnement og få flere fordele