Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/05-07   -   Pressemeddelelse

adServing International A/S på vej mod First North og Europa

adServing International offentliggør i dag, at selskabet ønsker at blive introduceret på OMX-børsen First North til juni 2007. Provenuet fra aktie-salget skal bidrage til at etablere adServing International, som den ledende udbyder af systemer til håndtering af digital markedsføring inden 2012

Digitaliseringen af hele mediefladen er i fuld gang. Dette har medført et kraftigt stigende behov for professionelle systemer, som kan håndtere elektronisk annoncering.

"Vi oplever en stærkt stigende interesse og efterspørgsel fra annoncører, der ønsker en professionel løsning, som kan udnytte og håndtere de muligheder for intelligent markedsføring, som de nye digitale medier rummer", siger Jesper Møller, Adm. Direktør, adServing International A/S.

adServing International ønsker i løbet af de nærmeste år at udnytte denne unikke position på markedet til at blive den ledende udbyder af elektroniske annoncesystemer i Europa.

"Provenuet fra salget af aktier skal anvendes til at etablere adServing International´s elektroniske annoncesystem, som det ledende og mest innovative i Europa. Inden 2012 skal vores system være i anvendelse i 25 europæiske lande. Vi ønsker at opbygge vores europæiske service via lokale agenter i de enkelte lande", siger Jesper Møller.

adServing International forventer i 2006/2007 en omsætning på DKK 17 mio. Målet er at øge omsætningen til DKK 122 mio. i 2011/2012 og et overskud i samme år på DKK 32 mio.

###

Adserving International udlejer annoncesystemer til håndtering af online annoncer og anden digital annoncehåndtering. Virksomheden er repræsenteret med hel- eller delejede agenturer i Danmark og Sverige og salgsaktiviteter i Finland. adServing International´s annoncesystemer anvendes i dag i ni europæiske lande. Virksomheden har en klar strategi med fokus på hele Europa, og forventer at være repræsenteret i 25 europæiske lande i 2010. adServing International´s kunder tæller blandt andet MTG, Bonnier og QXL. For mere information om adServing International besøg www.adservinginternational.com

Relevant information

http://www.adservinginternational.com


Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire