Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/12-10 - Pressemeddelelse

One Call – Norges første mobilselskap på Sydpolen

For fjerde året på rad arrangeres One Call Winter Camp. Hundre år etter Amundsen, inviteres 6 eventyrlystne nordmenn til å bli med One Call til SydpolenI 2011 sammenfaller to store jubileer av stor betydning for Norge. Det er 100 år siden Roald Amundsen som første nådde Sydpolen (14. des 1911..

28/09-10 - Pressemeddelelse

One Call kliner til og gir Norge årets mobile gavepakke

Det siste året har One Call vunnet prisen for å ha Norges beste kundeservice innen telecom og blitt kåret til å ha Norges mest fornøyde mobilkunder. Nå rundes året av med et fantastisk tilbud til hele mobil-Norge."Ja, i år kommer jula veldig tidlig til alle som har en mobiltelefon og br..

23/07-10 - Pressemeddelelse

adServings refinansiering

adServing International A/S har indgået aftaler med selskabets finansielle partnere omkring afvikling af forpligtelser over en tre-årig periode med start 1. oktober 2010. Selskabet vil løbende arbejde fokuseret med at opfylde disse aftaler.

01/07-10 - Pressemeddelelse

adServing International A/S får tilsagn fra banker på refinansiering

adServing International A/S, får tilsagn fra banker på refinansiering, overtagelse af OPF Invest ApS og finansiering af daglig likviditet.

28/05-10 - Pressemeddelelse

One Call puster Telenor i nakken på årets omdømmeliste

Mobilselskapet One Call har det siste året mottatt pris for både beste Kundeservice (Call Center-prisen) i mobilbransjen og pris for å ha de mest fornøyde kundene i henhold til det internasjonale analysebyrået EPSI. I går kom beviset på at One Call fortsetter å levere med kvalitet.I denne uk..

11/05-10 - Pressemeddelelse

Fant hverandre på tur

Mobilselskapet One Call signerer denne uken en tre-årig hovedsamarbeidsavtale med Den Norske Turistforeningen (DNT). Generalsekretær Kristin Krohn Devold i DNT fant den nye turpartneren på tur.– Etter min deltagelse på 71 Grader Nord Kjendis, der One Call er en av sponsorene, fant vi tonen. O..

28/04-10 - Pressemeddelelse

Mobilselskapet One Call kåret til best i sin bransje

På konferansen Call Center Dagene 2010 ble mobiloperatøren One Call i går kveld kåret til vinner i sin bransje - basert på Norges største blindtest. Direktør og gründer av One Call, Øistein Eriksen, opplever prisen som er et bevis på at 5 års strategi med fokus på kvalitet gir full uttel..

30/03-10 - Pressemeddelelse

Mobilvett og tips for mobilbruk i fjellet

Mobilen er med på fjellet, men det er viktig å huske på at det å bruke mobilen på fjellet ikke er det samme som i by eller bygd. Mobilen reagerer på vær, vil ha varierende dekning og skal ikke erstatte fjellvettsregler, kart/kompass og værvarsel. Men, mobilen har stor verdi når den brukes r..

26/11-09 - Pressemeddelelse

adServing International A/S ønsker mere kapital til vækst

Finanskrisen har bidraget til væsentlig øget efterspørgsel på softwareløsninger til håndtering af digitalannoncering. Dels publisherer, men især annoncører er glade for kontrol, måling og effektiv udnyttelse af budgetter.. adServing ønsker at styrke sit kapitalgrundlag for at være bedre rustet til den øgede kundetilgang.

30/10-09 - Pressemeddelelse

Norges eldste mobiltelefon søkes!

Mobilselskapet One Call søker kontakt med eier av landets eldste GSM-telefon – som virker! Gi oss ditt bidrag til Norges mobilhistorie.One Call samler inn mobil historie, og vil gjerne ha ditt bidrag. Mobilen er for mange en personlig og viktig eiendel. - "Vi håper å lokke frem noen kleno..

16/09-09 - Pressemeddelelse

One Call med billige og enkle mobilpakker

Billig og enkelt – også for de som bruker mobilen myeNå gjør One Call det både billigere og enklere både for "folk flest" med et rimelig aktivt mobilforbruk og for de som virkelig bruker mobilen mye.I dag lanserer One Call to nye mobilabonnement. Det ene er Folkepakka som gir kunden..

14/09-09 - Pressemeddelelse

adServing har solgt agenturet i Holland til hollandske Nemo Media

adServing International A/S har netop indgået aftale med Hollandske Nemo Media om at de fremadrettet repræsenterer adServing i Holland. Nemo Media betaler €100.000, eller ca. DKK 740.000.for agenturet.

28/08-09 - Pressemeddelelse

adServing nedjusterer forventningerne og skærer til efter forholdende

adServing International A/S nedjusterer forventningerne til resultatet for helåret 1/7-08 til 30/6-09 fra positivt til negativt resultat. Samtidig med lanceres en spareplan, hvor medarbejderstaben tilpasses forholdende og markedet.

25/08-09 - Pressemeddelelse

Temposkift i markedet for digital annoncehåndtering

adServing International A/S udfordres af den positive markedsudvikling indenfor udlejning af selskabets kerneprodukt ProAdmin, som er softwareløsninger for digital annoncering. Den nuværende kundetilgang overrasker selskabets ledelse og stiller forøgede krav til investeringer i infrastruktur og udvikling af organisationen.

11/08-09 - Pressemeddelelse

Tina Fogh Aagaard træder ud af bestyrelsen i adServing International A/S

Tina Fogh Aagaard er mandag d. 10/08/09 efter eget ønske, udtrådt af selskabets bestyrelse. Selskabets bestyrelse består nu af Jacob Monberg (formand), Niels Jørgen Langkilde samt Henrik Jeppesen.

25/06-09 - Pressemeddelelse

Ekstraordinær generalforsamling vedtog konvertibelt lån fra OPF Invest ApS

Selskabet adServing International A/S vedtog på ekstraordinær generalforsamling den 24. juni 2009 optagelse af et konvertibelt lån stort kr. 5.000.000 samt tildeling af tegningsoptioner med heraf tilhørende vedtægtsændringer. Optagelsen af det konvertible lån samt tildeling af tegningsoptione..

25/06-09 - Pressemeddelelse

Henrik K. Jeppesen valgt ind i bestyrelse på ekstraordinær generalforsamling i adServing

adServing International A/S valgte på sin ekstraordinære generalforsamling den 24. juni 2009 Henrik K. Jeppesen ind i bestyrelsen.

11/06-09 - Pressemeddelelse

adServing er klar med ny softwareversion

adServing International A/S har gennem de sidste 8 måneder arbejdet med en ny version af sin software for tracking og afvikling af digitale annoncer. Softwaren er de seneste 3 måneder blevet testet og belastet i egne rækker, hvor selskabets egne datterselskaber i Danmark og Sverige har lagt ryg til fejlfinding og optimering.

09/06-09 - Pressemeddelelse

Orientering om kapitaltilførsel i adServing International A/S

"Selskabet adServing International A/S vedtog på ekstraordinær generalf or samling den 3. marts 2009 optagelse af et konvertibelt lån stort kr. 5.000.000 hos Vokyr ApS. Vokyr ApS har ikke opfyldt den indgåede aftale, og adServing International A/S har hævet den indgåede aftale og forbeholdt sig selskabets retsstilling.

04/05-09 - Pressemeddelelse

adServing har ansat Ole Pedersen som CFO

adServing International A/S har med virkning fra dags dato ansat Ole Pedersen som CFO, Finance Director. Ole Pedersen kommer fra en stilling som Direktør hos investeringsselskabet Julius Ink ApS. Ole Pedersen har derudover en baggrund som finansiel revisor og som daglig leder af konsulentvirksomhed..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire