Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/04-08   -   Pressemeddelelse

adServing International A/S starter op med agent i England

adServing International A/S, som er noteret på Nasdaq OMX First North, starter agentur op i England. adServing International A/S's koncept med udlejning af annoncesystemer for onlinemedie ejere/publishere, annoncører og website ejere rulles nu ud på det engelske marked.

England forventes at få en stor betydning for adServing International A/S. "Det engelske marked er stort på volumen, er tilgængeligt, modent og i stadig voldsom vækst. Vi forventer os meget af England, og vi mener vi har fundet den helt rigtige samarbejdspartner", udtaler administrerende direktør, Jesper Møller fra adServing International A/S.

adServing International A/S har arbejdet på at komme ind på det engelske marked siden årsskiftet, og har efter minimal annoncering kunnet vælge mellem mange interesserede agenter, som gerne ville starte agentur. adServing International A/S indleder med at starte forsigtigt ud lokalt i England, og forventer at tage initiativ til et større fremstød i det kommende regnskabsår der løber fra 1/7 2008.

adServing International udlejer annoncesystemer til håndtering af online annoncer og anden digital annoncehåndtering. Virksomheden er repræsenteret med hel- eller delejede agenturer i Danmark og Sverige og salgsaktiviteter i Finland samt tilknyttede agenturer i Holland, på Island og nu også i England. adServing International´s annoncesystemer anvendes i dag i 12 europæiske lande.

Virksomheden har en klar strategi med fokus på hele Europa, og forventer at være repræsenteret i 25 europæiske lande i 2010. For mere information om adServing International besøg www.adservinginternational.com

adServing International A/S godkendte rådgiver er:
Eik Bank Danmark A/S
Oslo Plads 2
DK-2100 København Ø
Tel +45 33733150
Fax +45 33733136

Relevant information

http://www.adservinginternational.com


Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire