Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/03-09   -   Pressemeddelelse

adServing skærper indsatsen i Sverige og styrker ledelsen i adServing Sverige AB

adServing International A/S gør klar til en skærpet indsats i Sverige. Virksomheden har til formålet rekrutteret Martin Gellerstedt som ny administrerende direktør, der tiltræder 1. april 2009. Virksomheden samler ved lejligheden en ny bestyrelse omkring Martin Gellerstedt, hvor fokus i bestyrelsesarbejdet bliver at støtte op omkring virksomhedens ønske om at skærpe indsatsen på det svenske marked. Nye medlemmer i bestyrelsen bliver Staffan Öster, selskabets tidligere administrerende direktør samt Christian Ree, som dagligt fungerer som assistant managing director i adServing International A/S. Advokat Anders Forkman fortsætter i bestyrelsen sammen med selskabets formand Jesper Møller, som dagligt er administrerende direktør i adServing International A/S.

Jesper Møller, administrerende direktør i adServing International A/S udtaler - Vi har gennem flere år arbejdet med en forsigtig strategi for at skabe et nødvendigt fundament for selskabets langsigtede strategi. Selskabets direktør frem til nu, Staffan Öster, vil fortsætte i bestyrelsen samt dagligt fungere som Invester Relations manager i adServing International A/S. Vi anser Sverige som et attraktivt marked og er glade for at indlede samarbejdet med Martin Gellerstedt. Martin Gellerstedt har tidligere arbejdet som administrerende direktør for Metro Express i Sverige samt ind til for en måned siden drevet sin egen salgsvirksomhed i Sverige.

Martin Gellerstedt vil få mulighed for gennem årene at erherve aktier i adServing Sverige AB, og derved gennem en fokuseret indsats blive aktionær i selskabet. Martin Gellerstedt kan over de næste 5 år købe op til 25 % af selskabet ved at skabe positive resultater og konverterer sin bonus til aktier, og efter år 5 erhverve yderligere 29,9 % op til 49,9 % af selskabet.

Jesper Møller fortsætter - Vi har på den lange bane interesse i at få vores licensforretning for udlejning af annoncesystemer op i et højt niveau. Vi ser gerne adServing Sverige AB bliver markedsleder. Gør Martin Gellerstedt det godt ser vi også gerne han tjener penge.

adServing International A/S udlejer annoncesystemer til håndtering af online annoncer og anden digital annoncehåndtering. Virksomheden er repræsenteret med agenturer i Danmark, Sverige, Island, Holland, Eng la nd, It al ie n og s algs ak tiv itet er i F in lan d. a dS erv ing Intern ati ona l A/S 's an nonc es ys tem er anve ndes i d ag i 12 europæiske lande. Virksomheden har en klar strategi med fokus på hele Europa, og forventer at være repræsenteret i 25 europæiske lande i 2010. For mere information om adServing International A/S, besøg www.adservinginternational.com

Pressekontakt
Jesper Møller, Adm. Direktør
adServing International A/S
+45 33 28 41 41

adServing International A/S godkendte rådgiver er: Eik Bank Danmark A/S
Oslo Plads 2
DK-2100 København Ø
Tel +45 33 73 31 50
Fax +45 33 73 31 36

Relevant information

http://www.adservinginternational.com


Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire