Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/03-09   -   Pressemeddelelse

adServing International A/S ansætter IR manager

adServing International A/S, som er noteret på NasdaqOMX First North i København, ansætter sin direktør fra sit svenske datterselskab som IR manager. adServing International A/S lægger dermed op til en fremadrettet mere investorvenlig tilgang til aktiemarkedet og håber derigennem at indfri aktionærernes forventninger om mere åbenhed og information.

Administrerende direktør adServing International A/S Jesper Møller, udtaler, - Staffan Öster kender virksomheden 100 %. Han har gennem de sidste par år selv bygget adServing Sverige AB op, desuden har Staffan Öster har en fortid i den svenske finansielle sektor. Vi ønsker at øge informationsniveauet i Danmark og Sverige, ligesom vi fremadrettet vil sikre at vi udnytter det nordiske finansmarkeds struktur, fuldt ud. Vi har tidligere alene fokuseret på Danmark med et dansk investorforum mv. Fremadrettet vil vi fokusere på både Danmark og Sverige samt betragte det nordiske investormarked som én samlet enhed.

Pressekontakt
Jesper Møller, Adm. Direktør, adServing International A/S,
+45 33 28 41 41

adServing International A/S godkendte rådgiver er:
Eik Bank Danmark A/S
Oslo Plads 2
DK-2100 København Ø
Tel +45 33 73 31 50
Fax +45 33 73 31 36

###

adServing International A/S udlejer annoncesystemer til håndtering af online annoncer og anden digital annoncehåndtering. Virksomheden er repræsenteret med agenturer i Danmark, Sverige, Island, Holland, Eng la nd, It al ie n og s algs ak tiv itet er i F in lan d. a dS erv ing Intern ati ona l A/S 's an nonc es ys tem er anve ndes i d ag i 12 europæiske lande. Virksomheden har en klar strategi med fokus på hele Europa, og forventer at være repræsenteret i 25 europæiske lande i 2010. For mere information om adServing International A/S, besøg www.adservinginternational.com



Relevant information

http://www.adservinginternational.com


Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire