Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/11-09   -   Pressemeddelelse

adServing International A/S ønsker mere kapital til vækst

Finanskrisen har bidraget til væsentlig øget efterspørgsel på softwareløsninger til håndtering af digitalannoncering. Dels publisherer, men især annoncører er glade for kontrol, måling og effektiv udnyttelse af budgetter.. adServing ønsker at styrke sit kapitalgrundlag for at være bedre rustet til den øgede kundetilgang.

Adm. Dir. Jesper Møller adServing International A/S udtaler, konjunkturtilpasningen har nuvel været hård, men udfaldet peger i retning af væsentlig øget efterspørgsel på software til digital annoncehåndtering. Kunderne er ikke længere noget man leder efter. Kunder er i dagens marked en venteliste med kunder som venter på at blive igangsat. Vi må erkende fornuften og behovet for at styrke vores kapitalgrundlag, så vi står stærkere og kan fortage investeringerne i den nødvendige kapacitet.

Selskabets softwareprodukt er færdigudviklet, virker og er i drift. Kunderne er glade for vores produkt og nu skal vi erkende at markedet er overordentligt gunstigt. Enten møder vi efterspørgslen eller også gør vores konkurrenter, fortsætter Jesper Møller.

Investorer forfølger gerne en god forretnings case, bemærker adm. dir. Jesper Møller. Vi kan se vores aktiekurs har været løbende faldende, men vi mener vi kan bærer dialoger med investorer hjem til en decideret kapitalindsprøjtning. Nu må vi forfølge mulighederne, beregne den rigtige pris og gennemfører processen. Markedet er tiltagende og på et tidspunkt vågner den almindelige investor nok også op i en forståelse for at digitaliseringen af medieindustrien ikke er en fremtidsforretning. Det er et marked som eksisterer nu og som er i rivende udvikling.

adServing International udlejer annoncesystemer til håndtering af online annoncer og anden digital annoncehåndtering. Virksomheden er repræsenteret med agenturer i Danmark, Sverige, Island, Holland, England og salgsaktiviteter i Finland. adServing Internationals annoncesystemer anvendes i dag i 12 europæiske lande. Virksomheden har en klar strategi med fokus på hele Europa, og forventer at være repræsenteret i 25 europæiske lande i 2013. For mere information om adServing International A/S, besøg www.adservinginternational.com

Pressekontakt
Jesper Møller, Adm. Direktør
adServing International A/S
+45 33 28 41 41

adServing International A/S? godkendte rådgiver er:
Eik Bank Danmark A/S
Oslo Plads 2
DK-2100 København Ø
Tel +45 33 73 31 50
Fax +45 33 73 31 36

Relevant information

http://www.adserving.dk


Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire