Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/05-08   -   Pressemeddelelse

Nå blir det enda billigere å være One Call kunde

One Call kunder trenger ikke lengre bekymre seg for skyhøye mobilsvarkostnader når man er på ferie i utlandet. Nå lanserer mobilselskapet en enkel løsning som gir kundene gratis mottak av samtaler til mobilsvar i utlandet.

Tradisjonelt har samtaler som har blitt viderekoblet til mobilsvar når man befinner seg i utlandet blitt kostnadsbelagt med lokal utenlandstakst. Med andre ord er det mang en nordmann på ferie som har fått seg litt av sjokk når man ser hva det har kostet å la omverden legge igjen en beskjed mens man koser seg i solen. For One Call sine kunder er dette nå en saga blott.
Fra 01. juni vil One Calls mobilkunder kunne ta i mot beskjeder på mobilsvar uten at det koster ett øre. Nå kan man altså la telefonen ligge, i trygg forvissning om at de som har behov for å få kontakt med deg får lagt igjen en beskjed – uten at det koster en formue.
I første omgang gjelder ikke dette selskapets kontantkunder men det jobbes iherdig med en løsning også for disse kundene. Å lytte til innkommende meldinger vil fortsatt koste penger.

Fra 01. juni blir det også helt gratis å abonnere på tjenesten mobilsvar. Dette gjelder alle mobilkundene til One Call.
- "Etter hvert har det jo blitt en luksus å kunne slå av telefonen fremfor alltid og være tilgengelig". "Da er det jo fint å vite telefonen tar i mot beskjeder for deg som du kan lytte til når det passer" sier One Call sjef Øistein Eriksen.

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire