Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/04-07   -   Pressemeddelelse

Nå blir det gratis å bruke mobilen !

(Oslo, 18. april 2007) Har du et forbruk som er i tråd med det Post- og teletilsynet har satt som standardforbruk på www.telepriser.no blir det nå helt gratis å bruke mobilen


Det siste året har One Call så å si uavbrutt toppet Post- og teletilsynets prisoversikt www.telepriser.no. Men de siste ukene har det forgått en "kommakrig" om førsteplassen, som i realiteten har dreid seg om å senke minstefakturering mer enn å gi kundene billigere priser.

Dette setter One Call nå et endelig stopp for.
Fra og med onsdag 18. april kan du som One Call Mobil Faktura kunde ringe 88 minutter og sende 78 SMS helt gratis - hver måned. Det er ingen oppstartsavgift på de første 88 ringeminuttene. Det er ingen månedsavgift, ingen minstefaktura eller andre betingelser med liten skrift. Det er helt enkelt helt gratis !

- "One Call har en klar målsetting om å være billigst på mobil til privatkundene". "Nå viser vi klart og tydelig at dette ikke er bare noe vi sier, men noe vi mener", sier One Call sjef Øistein Eriksen.

- "Det vi nå gjør er faktisk historisk". "Vi er de første i Norge som gir bort gratis ringetid og SMS helt uten betingelser".

- "Som kunde hos One Call skal man være trygg på at man har gjort et riktig valg, og har de beste prisene i kombinasjon med god service" avslutter Eriksen.

One Call har et langsiktig mål om å bli den største uavhengige teleoperatøren i det norske markedet. Sist men ikke minst har One Call muskler til å gjennomføre og stå løpet ut.

Fakta om One Call:
One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Calls målsetting er å dekke kundenes totale behov for teletjenester, med viktige fordeler som enkelhet, service og "alt på én faktura". Selskapet ble etablert i 2003 og eies av Hafslund Venture og gründerne.



Kontaktpersoner:

Adm direktør Øistein Eriksen – 408 58 500
Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker – 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire