Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/04-07   -   Pressemeddelelse

Norge digger One Calls gratisabonnement

I går lanserte One Call Norges første gratisabonnement som gir kunden 88 gratis minutter og 78 gratis SMS hver måned – uten betingelser. Responsen har siden vært helt vill – dette vil norske mobilkunder ha.

- "Dette er helt rått", sier One Call sjef Øistein Eriksen. "Vi var ikke i nærheten å ha trodd at responsen skulle bli så enorm".

I går morges lanserte One Call Norges føreste gratis mobilabonnement – helt uten skjulte kostnader eller vilkår med liten skrift.

Nærmere 5000 personer over hele Norge bestilte i går det nye gratisabonnementet og pågangen har ikke vært noe mindre i dag.

- "Vi hadde til tider store problemer med å holde både websider og telefonlinjer åpne" kan One Call sjefen fortelle. "Dette bare bekrefter at det norske folk forstår budskapet vårt – at dette faktisk er så godt som det høres ut som – det er ikke noe "catch" med dette, det er faktisk helt gratis".

Enkelt konkurrenter har siden lanseringen vært på banen og omtalt gratisabonnement både som galskap og PR-stunt.

- "Dette er ikke noe PR-stunt, dette er kommet for å bli. Det kan kundene være helt trygge på" konstaterer One Call sjefen. Det er altså ingen grunn til å frykte at dette er en kortvarig lykke for norske mobilkunder.

- "Prisene skal bare en vei og det er nedover" avslutter Eriksen

One Call har et langsiktig mål om å bli den største uavhengige teleoperatøren i det norske markedet. Sist men ikke minst har One Call med sterke eiere muskler til å gjennomføre og stå løpet ut.

Fakta om One Call:
One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Calls målsetting er å dekke kundenes totale behov for teletjenester, med viktige fordeler som enkelhet, service og "alt på én faktura". Selskapet ble etablert i 2003 og eies av Hafslund Venture og gründerne.

Kontaktpersoner:

- Adm direktør Øistein Eriksen – 408 58 500
- Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker - 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire