Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/05-07   -   Pressemeddelelse

Rekordlave mobilpriser i Norge – også for de som ringer mye

Etter at One Call forrige måned lanserte Norges første gratis mobilabonnement har selskapet fått over 30.000 nye kunder. Nå senker selskapet prisene ytterligere og befester posisjonen som Norges rimeligste teleselskap. Denne gangen vil også storbrukerne av mobiltelefonen nyte godt av prisjusteringen.

- Det ser ut som det kun er de små og kostnadseffektive selskapene, som One Call, som kan og vil presse ned de norske teleprisene, sier adm. direktør Øistein Eriksen i One Call. – Vårt mål er å ta rollen som Norges klart rimeligste og mest troverdige teleoperatør. Vi tar daglig mange nye kunder fra de store teleselskapene, og spørsmålet er nå hvor lenge de kan sitte rolig å se på at stadig flere kunder rømmer uten å redusere sine priser", avslutter Eriksen, som selv har lang fartstid fra Netcom bak seg.

Billigere å ringe mye

Alle One Calls mobilkunder vil fom. 23. mai kunne ringe i 98 minutter og sende 88 SMS helt uten kostnader, avgifter og bindinger - hver måned. Ut i fra Post- og Teletilsynets utregninger basert på et standardforbruk vil dette gi One Calls kunder en månedskostnad på 52,- og One Call er igjen tilbake på den øverste plassen på teleprisbarometeret.

I tillegg til at mange nå faktisk kan glede seg over gratis bruk av mobiltelefon, vil selskapet denne gangen også premiere de som ringer mye. De som ringer for mer enn 400 minutter i måneden vil nå få redusert prisen fra kr 0,80 pr min. til kr 0,65 pr min. Oppstartsavgiften pr samtale senkes fra 0,59 til 0,49 pr samtaleoppstart. - Dette er et konkret svar til de kritikerne som har påstått at de nye gratistilbudene kun er attraktive for de som ringer lite, sier Markedsdirektør Thomas Sandaker

Automatisk prisjustering

Alle One Calls kunder får automatisk nedjustert sine priser når disse blir kuttet, og det opereres med et svært oversiktlig prissystem. På denne måten vil selskapets kunder alltid være trygge på at deres interesser blir ivaretatt. Et annet godt eksempel på at det både lønner seg og oppleves litt annerledes å være kunde hos One Call, er den store gratiskonserten som blir avholdt for One Calls kunder i Oslo Spektrum den 18. august. Da vil 8000 av One Calls kunder oppleve artister som Kurt Nilsen, Marion Ravn, Espen Lind, Alejandro Fuentes, Mira Craig og Tone Damli Aaberge.

Fakta om One Call:
One Call er en totalleverandør av teletjenester til det private telemarkedet. Ved å tilby lave priser kombinert med frihet, enkelthet og god kundeservice har One Call som målsetning å bli Norges største uavhengige teleoperatør. Selskapet ble etablert i 2003 og eies av Hafslund Venture og gründerne.

Kontaktpersoner:

Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500

Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker – mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire