Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/07-07   -   Pressemeddelelse

One Call inngår avtale med Network Norway

One Call har pr 01. juli i år inngått avtale med Network Norway. Fra samme dato er den tidligere avtalen om leveranse av mobiltelefoni med Netcom sagt opp.

One Call har gjennom våren ført samtaler både med Netcom og Network Norway. Valget falt etter en samlet vurdering på Network Norway.

Avtalen med Network Norway vil gi One Call vesentlig bedre innkjøpspriser på mobiltelefoni men i valget av leverandør har tilgangen til tjenesteutvikling og tilleggstjenester vært minst like viktig.

- "I et knalltøft marked med så mange konkurrenter som det er i det norske mobilmarkedet er det avgjørende for vår suksess som prisleder at vi jobber med de rette partnerne. Vi har en klar strategi om å være ledene på lavpris til privatmarkedet i Norge" sier One Call sjef Øistein Eriksen.

One Call tar sikte på å ha første kunde på hos Network Norway 01. september. Selve leverandørbyttet vil bli nøye planlagt og godt forberedt for å sikre alle kundene i One Call en positiv opplevelse. Flytting av kundemassen vil skje i puljer ut over høsten.

Avtalen mellom det to selskapene markerer også starten på et tettere strategisk samarbeide.

- "Network Norway satser ikke selv i privatmarkedet. For å lykkes med å etablere et nytt mobilnett i Norge må Network Norway skape allianser med aktører som lykkes og har et betydelig potensiale for kundevekst i nettopp dette segmentet. Av utfordrerne er One Call en aktør med imponerende framgang i dette markedet i dag. Et samarbeide mellom Network Norway og One Call er dermed svært viktig for oss og et viktig bidrag til å skape en sunn og vedvarende konkurransesituasjon i det norske mobilmarkedet" uttaler konsernsjef Ingvild Myhre i Network Norway

I løpet av sensommeren/høsten vil One Call lansere flere spennende løsninger og tjenester.

Fakta om One Call:
One Call er en totalleverandør av teletjenester til det private telemarkedet. Ved å tilby lave priser kombinert med frihet, enkelthet og god kundeservice har One Call som målsetning å bli Norges største uavhengige teleoperatør. Selskapet ble etablert i 2003 og eies av Hafslund Venture og gründerne.

Fakta om Network Norway:
Network Norway besitter den 3. GSM-lisensen i Norge, og er eid av blant annet Møller-Gruppen, Orkla og Lyse. Selskapet er grunnlagt med basis i ID-Gruppen, og har 20 års erfaring innen bransjen. Ved å bygge Norges nye mobilnett splitter de det mangeårige teleduopolet på nettsiden.

Kontaktpersoner One Call:

-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 40 85 85 00
-Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Kontaktperson Network Norway:

Konsernsjef Ingvild Myhre – mobil 900 38 442

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire