Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/07-07   -   Pressemeddelelse

Alex Rosen leder gratiskonsert

(Oslo, 31. juli 2007) Lørdag 18. august er det duket for årets råeste, garantert regnfrie konsert i Oslo Spektrum – One Call LIVE

Teleselskapet One Call ville vise at kundepleie er noe mer enn bare tomt prat og inviterte til det som må bli Norges råeste norske gratiskonsert – med regnværsgaranti. På listen over artister finner man Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Tone Damli Aaberge, Mira Craig, Espen Lind og Marion Ravn.

Alex leder showet
Til å lede showet har One Call fått med seg Alex Rosen. Den erfarende showmannen har i sommer vært programleder i Reiseradioen og reporter i Sommeråpent på NRK og gleder seg stort til å dirigere showet under One Call LIVE.

De siste billettene legges ut neste uke
De første par tusen billettene ble lagt ut i juni og var forbeholdt One Calls egne kunder. Disse ble revet bort på kort tid. I juli åpnet One Call dørene for resten av Norge og har puljevis lagt ut billetter i løpet av sommeren. Også disse har blitt revet bort på et øyeblikk.
-" Det er tydelig at dette er noe folk vil være med på og at artistene vi har fått med oss er noe som fenger folk flest" sier markedsdirektør i One Call Thomas Sandaker. "De fleste musikkarrangementene som har vært i sommer har jo langt på vei regnet bort, men siden vi befinner oss innendørs i Oslos storstue er jo publikum garantert fint vært" sier Sandaker entusiastisk.

Tirsdag 07. august kl 12.00 er siste frist for å sikre seg billetter til konserten. Da legges de siste 1000 billettene ut på One Call sine nettsider.

Kontaktpersoner:

-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500
-Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire