Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/01-08   -   Pressemeddelelse

One Call knuser telekjempenes "venneabonnement"

Post og Teletilsynet har avsagt en knusende dom etter å ha gjennomført en analyse av de såkalte venneabonnementene som de største mobilselskapene kjører hardt på - One Call vil lønne seg for de aller fleste

One Call som etter overtagelsen av kundebasen til det lille mobilselskapet Ipea troner på toppen av Telepriser, vil i 9 av 10 tilfeller klart lønne seg fremfor det de store teleselskapene kaller "ring for kr 0,-". For sannheten om "kroner null" er en ganske annen.
Det kom klart frem da NRK i programmet Forbrukerinspektørene onsdag denne uken satte fokus på de store teleselskapenes såkalte venneabonnement. Til grunn lå en fersk beregning gjort av Post og Teletilsynet som viser at de nevnte venneabonnementene ikke lønner seg for særlig mange. I beregningen er det gjort en sammenligning mot toppen av PTs mobilkalkulator, telepriser.no, og konklusjonen er helt klart – One Call vil lønne seg for de aller fleste, også for dem som ringer mye.

Hos One Call som fokuserer på enkle og tydelige priser, får kundene 120 gratis ringeminutter og 90 gratis SMS hver enste måned – uansett hvem man ringer eller tekster i Norge. "Du kan jo nesten si at vi har gjort hele Norge til en eneste stor venneflokk som man kan ringe gratis", sier One Call sjef Øistein Eriksen med et stort smil.

"At Netcom etter å ha blitt tatt med buksene nede går i skyttergraven og langt på vei kaller Post og Teletilsynet for innkompetente er rimelig drøyt, men ingen stor overraskelse" sier markedsdirektør i One Call Thomas Sandaker. "De store teleselskapene har i en årerekke gjort sitt beste for å forvirre norske telekunder med en haug med prisplaner og kompliserte produkter. Vi i One Call er veldig glade for at myndigheter og media nå setter fokus på dette, slik at kundene får opp øynene og velger billig og enkelt fremfor vanskelig og dyrt“.

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500
-Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire