Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-08   -   Pressemeddelelse

Dag Otto Lauritzen vil bli med One Call på tur!

I forbindelse med 71 grader nords 10 års jubileum, tar sponsor One Call med 12 heldige deltagere på en 5 dagers drømmetur. Responsen har vært helt enorm og tidligere proffsyklist og "skal vi danse" deltager Dag Otto Lauritzen er plukket ut som første deltager.

Fredag 4. januar åpnet One Call for påmeldingen til det som garantert blir året vintereventyr. Når påmeldingen stenges i dag har mer enn 1800 eventyrere meldt seg på. Nå skal de kjempe om en plass blandet de heldige 12 som får være med One Call og TVNorge på tur.

One Call er i år som i fjor med som sponsor på Norges lengstlevende reality serie – 71 grader nord. I forbindelse med seriens 10 års jubileum inviterer One Call og TVNorge til "Winter Camp" der deltagerne i løpet av 5 dager får oppleve noen av de råeste opplevelsene man gjennom 9 år har sett på 71 grader nord. Turen som går av stabelen 11. – 16 mars ledes at programleder Tom Stiansen. Campen er en ren sponsoraktivitet og kommer ikke til å bli vist på TV.
-" Nei her skal vi ikke stemme ut noen underveis" forteller markedsdirektør i One Call Thomas Sandaker. "Men det kommer ikke til å mangle på action av den grunn – deltagerne får oppleve heftige motbakker, heliskiing, snøskuter, fosseklatring og mye mer". Hvor turen faktisk går er foreløpig hemmelig.

Tidligere proffsyklist og "skal vi danse" deltager Dag Otto Lauritzen er plukket ut som første deltager. "Da jeg hørte om dette måtte jeg bare melde min interesse". "Jeg elsker utfordringer og selv om jeg har en fortid som både sykkelproff, politimann og fallskjermjeger hørtes dette ut som en tøff utfordring som jeg bare måtte takk ja til når jeg fikk muligheten" sier den alltid blide sørlendingen.

En jury skal nå plukke ut 25 deltagere som går videre til neste runde. Disse får i oppgave å skaffe seg flest mulig stemmer og de 12 deltagerne som har fått flest stemmer innen 24. februar – får bli med på tur. Stemme avgis på One Call sine nettsider.
Mer om One Call Winter Camp her: http://www.onecall.no/wintercamp.php

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

-Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire