Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/02-08   -   Pressemeddelelse

One Call vokser raskest i norsk telebransje

Ifølge Post- og teletilsynet byttet 62.500 nordmenn mobilselskap i januar. Hele 17.500 av dem valgte One Call. Dette er en andel på 28 % og betyr at One Call fikk en ny kunde hvert 3. minutt døgnet rundt i forrige måned. Og veksten fortsetter.

"Ingen vokser så kraftig som vi gjør nå. Dette er en fantastisk tillitserklæring til oss og vårt budskap om enkle og lave priser", sier en fornøyd One Call-sjef Øistein Eriksen. "Vi har for lengst passert 100.000 kunder og fortjener å bli omtalt som noe mer enn en telemygg; minimum en innpåsliten klegg," fastslår Eriksen.

Veksten har kostet betydelige investeringer og hardt arbeid blant alle medarbeidere i One Call. Etter Eriksens mening har også timingen vært av stor betydning, for nå er det langt vanskeligere å få nye mobilselskap på beina enn det var for bare et år siden: "Markedet for små mobiloperatører er totalt forandret, og jeg vil tro at man i dag trenger minst 50 millioner kroner og nærmere 100.000 kunder for å lykkes," sier One Call-sjefen.

Ferske tall fra Synovate MMI viser at One Call har stor oppmerksomhet blant norske mobilkunder, og at en av fire i selskapets hovedmålgruppe vurderer å bytte til nettopp One Call. Selskapet har allerede lagt 25.000 kunder direkte inn i det nye nettet til Network Norway, og snart flyttes også den opprinnelige kundebasen over til Norges nye mobilnett. "I løpet av våren får vi enda sterkere krefter i ryggen, og nå skal vi for alvor "ut å stæle kunder"," avslutter Øistein Eriksen.

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500
Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker – mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire