Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/02-08   -   Pressemeddelelse

Telenor - dyrere enn du tror

Forbrukerombudet går i dag ut og forbyr Telenor Mobil å markedsføre mobilabonnementet Telenor Fri Venner som billig. For de flest vil det rett og slett ikke lønne seg konkluderer forbrukerombudet.

"Dyrere enn du tror" står det å lese på forbrukerombudtes nettsider i dag. Forbrukerombudet har bedt Telenor stoppe en pågående TV-kampanje for abonnementet Fir Venner. Årsaken er at kampanjen gir et klart inntrykk av at abonnementet er billig. Telenor har ikke klart å dokumentere at dette er et billig abonnement sammenlignet med konkurrerende mobilabonnementet på markedet.
Ombudet henviser i sitt brev til Telenor til One Call Mobil Faktura som ligger soleklart på toppen av telepriser. Dette abonnementet vil i henhold til standardforbruket på telepriser.no vil være 8,7 ganger billigere en Telenor Fri Venner.

- "Her forleder Telenor forbrukerne til å tro at de kjøper et billig abonnement. Realitet er at for de aller fleste vil det finnes langt mer prisgunstig abonnement i markedet. For å markedsføre seg som billig, må man også være det". "Dersom man ser på standardforbruket på www.telepriser.no vil man med utgangspunkt i dette forbruket se at Telenor frivenner har en månedspris på 237 kroner, mens den som kommer billigst ut med tilsvarende forbruk (One Call Mobil Faktura) koster 27 kroner, altså 8,7 ganger billigere". sier forbrukerombud Bjørn Erik Thon på forbrukerombudets nettsider.

I følge Post- og Teletilsynet byttet 62.500 nordmenn mobilselskap i januar i år. Hele 17.500 av dem valgte One Call. Dette er en andel på 28% og betyr at One Call fikk en ny mobilkunde hvert 3. minutt døgnet rundt i forrige måned. Og veksten bare fortsetter.

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Link til artikkel på forbrukerombudets nettsider: http://www.forbrukerombudet.no/index.gan?id=11038672&subid=0
Link til forbrukerombudets brev til Telenor:
http://www.forbrukerombudet.no/asset/2858/1/2858_1.pdf

Kontaktpersoner:


-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500
-Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire