Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/03-08   -   Pressemeddelelse

One Call fortsetter kampen for å gi mobilkundene lavere ringepriser

One Call lanserer i dag et nytt abonnement for den aktive mobilbrukeren. Nå blir det veldig enkelt å huske hva man betaler for en samtaler eller en SMS – det eneste tallet man trenger å huske er 0,39.

Med det nye abonnementet One Call Mobil Aktiv koster det bare 0,39 i oppstarspris, 0,39 pr minutt og 0,39 pr SMS. Nå blir det med andre ord veldig enkelt å huske prisen på en samtale eller SMS.

Den siste tiden har det vært en økende tendens til at abonnementer som lanseres med tilsynelatende billige minuttpriser har en dyrere oppstartspris pr samtale. I mange år har oppstartsprisen pr samtale ligget på 0,59 mens man nå ser at flere teleselskaper opererer med oppstartspriser helt oppe i 0,89 pr samtale. Da er det bare naturlig at One Call heller velger å sette oppstartsprisen ned.

"- Det er lett for forbrukerne å gå seg vill i jungelen av pristilbud", sier One Call sjef Øistein Eriksen. "Vi har helt enkelt lyttet til kundene våre, og vi har fått veldig mange spørsmål om vi ikke kan lansere ett abonnement uten gratis minutter med en billig pris å forholde seg til uansett hvem man ringer eller når man ringer". Det får kundene med Mobil Aktiv og i god One Call ånd er startprisen pr samtale satt ned og ikke opp". "Kundene skal vite at når man har valgt One Call har man valgt en mobilleverandør som står for varige lave priser" avslutter One Call sjefen.

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

-Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500
-Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire