Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/03-08   -   Pressemeddelelse

Svæveru’ All Boys på Chat Noir 5. april

Svæveru’ All Boys på Chat Noir 5. april:
Kaller alle siviløkonomer fra NHH

Etter flere enn 200 opptredener går Svæveru’ All Boys på scenen med forestillingen SABla Bla i ærverdige Chat Noir lørdag 5. april. Koret legger opp til en festaften som bør glede et bredt publikum – og utvilsomt enhver som har studert ved Norges Handelshøyskole.

På utallige oppfordringer fra sitt privilegerte publikum gjennom 20 år, går Svæveru’ All Boys (SAB) for aller første gang på scenen for én eneste åpen forestilling til glede for alle som får tak i billett. "Forestillingen blir en hyllest til musikk- og sanggleden, og med en billettpris som denne gangen bærer preg av non-profit", erklærer Øistein Eriksen som er markedsansvarlig i SAB. Han mener det ligger gode muligheter for en ordentlig festaften i Oslo neste lørdag.

SAB stiller med seg selv og et band på scenen, og venter besøk av profilerte gjester. I tillegg til kantate av tradisjonelt og godt merke, blir publikum utsatt for fonetiske inntrykk som ikke lar seg plassere i noen enkelt bås. Det blir SABla Bla!

Billetter kjøpes i Billettluka (www.billettluka.no) eller direkte fra Chat Noir; tlf 22 83 22 02

SAB er et underholdningsfenomen, som består av skarpladde og syngende herrer, ulastelig kledd i smoking og som normalt opptrer kun på bestilling. Blant korets fornøyde kunder kan nevnes: Statoil, Fearnley Finans, Accenture, Gyro, NSRF, NHO, Utdannings- og forskningsdepartementet, Innovasjon Norge, ABB, Norsk Venture Kapital Forening, NSB, Kongehuset, Orkla, Telenor, Abelia, djuice, BI, Ringnes Bryggeri, Den norske Bank, Revisorforeningen, Norsk Hydro og ROM Eiendom. SABs konsept er poengterte og satiriske tekster om samfunns- og næringsliv, gjerne skreddersydd for anledningen dersom honoraret er adekvat og korets kunstneriske frihet er sikret. Alt fremført på en underholdende måte og med konduite.

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire