Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/05-08   -   Pressemeddelelse

One Call inngår sponsoravtale med Ailo Gaup

Norges raskest voksende mobilselskap One Call har signert en to års sponsoravtale med FMX råtassen Ailo Gaup.

Regjerende verdensmester i FMX Ailo Gaup er tilbake etter skade og skal med hjelp fra mobilselskapet One Call satse videre på å nå mye høyder.
Ailo Gaup som fra før innehar opptil flere world cup og VM seire er nå på full vei tilbake og første opptreden blir på Nordic X Elements på Bislett stadion den 14. juni. One Call er sponsor også på dette arrangementet.

- "Med store deler av året på reise er det viktig for meg å kunne holde kontakten både med familien og omverden ellers. Med One Call på laget har jeg sikret meg en sponsor som ikke bare bidrar økonomisk til videre satsning, men også hjelper meg med de kommunikasjonsbehovene jeg har verden over. I tillegg syntes jeg de har er troverdig og frisk profil som jeg kan identifisere meg med" sier Ailo.

Fra før er One Call sponsor på 71 Grader Nord og Ekstremsportveko på Voss.
- "Med samarbeidet med Ailo trekker vi den røde tråden i sponsoratene våre videre" sier markedsdirektør i One Call Thomas Sandaker.

One Call tilbyr alle typer teletjenester til privatmarkedet – bredbåndstelefoni, bredbåndsaksess, mobilabonnement – og alltid til konkurransedyktige priser. One Call er fra januar 2008 en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Pressebilder One Call http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire