Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/09-08   -   Pressemeddelelse

Kun mobil hos One Call

One Call har frem til nå vært total-leverandør av teletjenester til privatmarkedet i Norge. Nå legges både IP-telefoni og Bredbånd bort og det blir fullt fokus på mobil og mobile tjenester.

Med nærmere 150.000 nye mobilkunder så langt i år er One Call det mobilselskapet som klart vokser raskest i Norge.
-" Så å si all vår vekst det siste året er innenfor mobil". "Det tar vi nå konsekvensen av og fokuserer 100% på mobil og mobile tjenester" sier One Call sjef Øistein Eriksen.

-" Som en del av Network Norway tar One Call nå videre sats for å bli den suverent mest kostnadseffektive mobiloperatøren i Norge. "Dette er helt nødvendig for å kunne konkurrere med de store kjempene" avslutter One Call sjefen.

One Call har samarbeidet med NextGenTel på bredbånd og IP-link på IP-telefoni og det er disse selskapene som nå kjøper selskapets kundebaser på disse områdene.
Kunder som har hatt bredbånd eller IP-telefoni fra One Call skal ikke oppleve noen form for ulempe med dette. De vil ikke behøve å bytte noe av det utstyret de har, noe som har vært viktig for One Call i salget av kundebasen.

One Call står for billig og enkelt og er for tiden den raskest voksende mobiloperatøren i Norge. Fra januar 2008 en One Call en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire