Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/12-08   -   Pressemeddelelse

Fri fart hos One Call

Nylig lanserte One Call egne datapakker til stor glede for de som bruker mye data på mobilen – nå kommer en god nyhet for storbrukerne

Bruk av data på mobilen øker stadig og nettopp derfor lanserte One Call for kort tid tilbake egne datapakker som en tilleggstjeneste for mobilkundene. Det ble i første omgang lagt opp til tre pakker, men bare noen uker etter lanseringen av disse har det strømmet inn med spørsmål om en enda mer data.

- "Pakker en jo i vinden om dagen og siden vi lanserte datapakkene har det haglet inn med spørsmål om hvorfor vi ikke har en pakke med fri bruk". "Vi er som alltid lydhøre for hva kundene våre ønsker så derfor lanserer vi nå en fjerde datapakke med fri bruk for kr 469,- pr måned" forteller One Call sjef Øistein Eriksen.

De fire datapakkene er:
Datapakke 1 - 50/50 – 50 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 50,- pr mnd
Datapakke 2 – 100/100 – 100 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 100,- pr mnd
Datapakke 3 – 200/200 – 200 MB data (GPRS/Edge/3G) for kr 200,- pr mnd
Datapakke 4 – fri bruk – kr 469,- pr mnd

Samtidig som datapakkene ble lansert ble også prisen pr MB satt ned til kr 4,- for alle One Call kunder. Det vil si at både overskytende datatrafikk utover den pakken man eventuelt abonnerer på, samt datatrafikk for de som ikke abonnerer på noen av datapakkene, vil koste kr 4,- pr MB.

Datapakkene kan ikke kjøpes alene, men som en tilleggstjeneste til abonnementene Mobil Faktura, Mobil Aktiv og Full Pakke.

One Call står for billig og enkelt og er for tiden den raskest voksende mobiloperatøren i Norge. Fra januar 2008 er One Call en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 500 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge.

Kontaktpersoner:

- Adm direktør Øistein Eriksen – mobil: 408 58 500 – E-post: oe@onecall.no
- Salg & markedsdirektør Thomas Sandaker–mobil: 400 400 00 – E-post: ts@onecall.no

Pressebilder m.m http://www.onecall.no/index.php?content=about&product=presse

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire