Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/10-09   -   Pressemeddelelse

Norges eldste mobiltelefon søkes!

Mobilselskapet One Call søker kontakt med eier av landets eldste GSM-telefon – som virker! Gi oss ditt bidrag til Norges mobilhistorie.

One Call samler inn mobil historie, og vil gjerne ha ditt bidrag. Mobilen er for mange en personlig og viktig eiendel. - "Vi håper å lokke frem noen klenodier som kan påminne oss om den teknologiske utviklingen, samt hvor viktig det er å snakke og dele opplevelser ", sier Øistein Eriksen, adm. direktør i One Call.

"Jeg inviterer derfor hele Norge til en uhøytidelig konkurranse for å kåre den eldste GSM-telefonen som fortsatt kan sende og motta samtaler", sier Eriksen. Interesserte kan melde seg med beskrivelse av sin gamle GSM-telefon til historisk@onecall.no innen 20. november 2009. Den 21. desember 2009 vil vi kåre eieren av landets eldste fungerende GSM-telefon. Vinneren får en reise med budsjett på 20.000 kroner.

- "Fremtidens mobiltjenester utvikles hele tiden, men vi tar også vare på historien. Med ditt bidrag, kan vi sammen fortelle mobilhistorie, mens vi planlegger og legger til rette for neste kapittel i Norges mobilhistorie", avslutter en engasjert Øistein Eriksen i One Call. Har du et mobilklenodium liggende, har du herved mulighet til å få heder, ære og en premie det er verdt å ringe hjem å fortelle om.

Om One Call:

One Call eies av blant andre Hafslund og Orkla. One Call står for billig og enkelt, og er for tredje år på rad den raskest voksende mobiloperatøren i Norge. Det svenske analysebyrået EPSI dokumenterte nylig at One Call har Norges mest lojale og tilfredse mobilkunder. Fra januar 2008 er One Call en del av det store og viktige telekonsernet Network Norway, som har nærmere 450 000 kunder og bygger eget mobilnett i Norge. Les mer på: www.onecall.no og følg oss på Twitter.

Billedtekst:

Oistein_og_Motorola_7200_001.jpg
One Call-sjefen eier selv en Motorola 7200 fra 1993. Noen eldre?

Oistein_Eriksen.jpg
Adm. direktør Øistein Eriksen i One Call

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire