Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/04-10   -   Pressemeddelelse

Mobilselskapet One Call kåret til best i sin bransje

På konferansen Call Center Dagene 2010 ble mobiloperatøren One Call i går kveld kåret til vinner i sin bransje - basert på Norges største blindtest. Direktør og gründer av One Call, Øistein Eriksen, opplever prisen som er et bevis på at 5 års strategi med fokus på kvalitet gir full uttelling.

Omfattende blindtest

Bak prisen står kurs- og konferanseutvikleren Confex, som hvert år arrangerer Skandinavias største kundeservicekonferanse, der 400 ressurspersoner innen kundeservice samles for å utveksle erfaringer og høre foredrag. SeeYou AS har gjennomført selve målingen ved bruk av "ukjent kunde" og "Mystery Calling". Hele 73 av landets største kundesentre er testet i 12 ulike bransjer. "Det er god kundeservice alle vil ha, og da er det viktig å vite hva de gode gjør. Bakgrunnen for undersøkelsen er nettopp å finne frem til de beste, slik at andre kan lære av dem." sier Hanne Gudbjørgsrud, prosjektleder for Call Center Dagene.

One Call vant i 2009 ESPI-målingen som dokumenterer Norges mest fornøyde mobilkunder og Norges mest lojale mobilkunder. EPSI analyserer og måler kundeopplevelser i 20 europeiske land.

"Et av hovedpoengene ved One Call har vært - og er - å vise at kvalitet, god dekning og god service lar seg forene med lave priser for kundene", sier direktør Øistein Eriksen i One Call.

###

For mer informasjon – ta kontakt med:
One Call:

Øistein Eriksen, Direktør, tlf 408 58 500
Thomas Sandaker, Markedsdirektør, tlf 400 40 000

Mer info om One Call: www.onecall.no

Arrangør:

Reidar Skorpen, salgssjef i SeeYou, tlf 905 21 641

Hanne Gudbjørgsrud, prosjektleder for Call Center dagene, tlf 98 22 17 43

Therese Sørensen, presseansvarlig, Confex Norge AS, tlf: 928 45 312

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire