Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/05-10   -   Pressemeddelelse

Fant hverandre på tur

Mobilselskapet One Call signerer denne uken en tre-årig hovedsamarbeidsavtale med Den Norske Turistforeningen (DNT). Generalsekretær Kristin Krohn Devold i DNT fant den nye turpartneren på tur.

– Etter min deltagelse på 71 Grader Nord Kjendis, der One Call er en av sponsorene, fant vi tonen. One Call har i flere år og på ulike måter ønsket å vise folk hvor lett tilgjengelig norsk natur er og hva man kan oppleve ute. Dette er noe vi i Turistforeningen setter pris på.

DNT s nasjonale turdag – Kom deg ut dagen – blir et av flere turprosjekter One Call vil bidra til å løfte frem. Her er nettopp målet å få flest mulig ut på tur. Gründer og direktør i One Call, Øistein Eriksen er stolt av den nye avtalen.

– One Call har valgt et samarbeid med DNT for å kunne være med å videreføre den folkelige turgleden som Turistforeningen står for. Vi er stolte av å være med på å bidra til økt fokus på gleden av å bruke norsk natur, men også på at friluftsliv er billig, enkelt og noe alle kan oppleve, sier Eriksen.

One Call vil i samarbeidet med DNT også bidra til å styrke det viktige sikkerhetsarbeidet, blant annet med informasjon om mobildekning i fjellet.

– Som hovedsamarbeidspartner ønsker vi å være den aktøren som bidrar til å fremme turglede. Slik utfordrer vi også våre egne grenser. Sunne og enkle verdier som gir gode opplevelser er noe vi er stolte av å fremme sammen med Den Norske Turistforening, sier en engasjert Thomas Sandaker, salgs og markedsdirektør i One Call.

Avtalen gjelder for tre år.

###

Kontaktinformasjon One Call:
Øistein Eriksen, direktør, tlf: 408 58 500
Thomas Sandaker, salgs og markedsdirektør, tlf: 400 40 000

Om One Call: www.onecall.no

Kontaktinformasjon Den Norske Turistforening:

Merete Habberstad, Kommunikasjonssjef, tlf: 934 39 842

Om DNT: www.turistforeningen.no

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire