Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/05-10   -   Pressemeddelelse

One Call puster Telenor i nakken på årets omdømmeliste

Mobilselskapet One Call har det siste året mottatt pris for både beste Kundeservice (Call Center-prisen) i mobilbransjen og pris for å ha de mest fornøyde kundene i henhold til det internasjonale analysebyrået EPSI. I går kom beviset på at One Call fortsetter å levere med kvalitet.

I denne ukens presentasjon av "omdømme 2010" ender One Call foran blant andre NetCom, Chess, If, DnB NOR og Tele2. Blant teleaktørene blir One Call slått kun av Telenor. "Dette er en bekreftelse på at One Call har etablert seg som en solid og troverdig mobiloperatør", sier en fornøyd direktør og gründer Øistein Eriksen.

Videre er det oppsiktsvekkende å se One Call på listen over Norges 50 mest synlige virksomheter; en liste som i hovedsak består av både nasjonale og internasjonale storkonsern som har holdt på i flere tiår når det gjelder å investere i egen merkevare og i kvalitet.

"At vi på 5 år leverer så bra at publikum stemmer oss inn på omdømmelisten, er en bragd med tanke på at vi er utfordrer i en veldig konkurranseutsatt bransje som kontinuerlig er utsatt for store endringer innen både teknologi og offentlige reguleringer", påpeker One Call-sjefen.

"One Call viser at det er mulig å levere høy kvalitet til lav pris. Dette verdsettes av våre kunder som er de beste ambassadørene vi har", avslutter Eriksen.


Mer om "omdømme 2010" på:
http://www.apeland.no/omdomme/RepTrakNorge2010_Fakta_og_hovedfunn.pdf


Kontaktinformasjon One Call:
- Øistein Eriksen, Direktør, mobil: 408 58 500.
- Thomas Sandaker, Salgs og markedsdirektør, mobil: 400 40 000

Pressekontakt


Firma

adServing International A/S
Købmagergade 26A, 4. sal
1150 København K, Danmark

  +45 33 28 41 41

http://www.adserving.dk

Modtag nyheder fra adServing International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire