Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/09-13   -   Pressemeddelelse

Er du færdig med at udforske det Eksotiske Frankrig?

Fordelt på 3 verdenshave finder du det eksotiske Frankrig, med destinationer der alle byder på et fantastisk blend af sol, strand, natur, kultur og gastronomi, det hele med et fransk touch, hvor autenticitet og "joie de vivre" overskygger alt andet.

Jeg husker stadig varmen, der omfavnede mig straks jeg stod ud af flyet i Cayenne, Fransk Guyana. Det var sidst i oktober og min vinterfrakke blev straks pakket ned.

Eller det år hvor jeg købte julegaver på Saint Martin. Så kom alle minderne frem igen, da familien sad samlet om juletræet.

Aktivitetmulighederne er mangfoldige og det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen.

Den største udfordring er at beslutte hvor turen skal gå hen, men du kan for eksempel lade flytiden bestemme din næste destination:

omkring 8 timer til fransk Caribien og Fransk Guyana
omkring 12 timer til La Réunion
omkring 24 timer til Tahiti og Ny Kaledonien

Husk at flyveturen er en del af oplevelsen. Air France serverer dejlige planteurs (lokal cocktail) på turen til Caribien og hos Air Tahiti Nui føler du dig allerede som i en anden verden, når du går ombord i flyet.

Eller hvorfor ikke lade dine smagsløg vælge for dig?

Guavaberry punch fra Saint Martin, 'Ota 'ika fiskeret fra Tahiti, Michelin restaurant på Martinique, vaniljen på Réunion, cayenne peber købt på det lokale marked i Fransk Guyana eller rom Agricole fra Guadeloupe. Mulighederne er uendelige, tjek hjemmesiden.

Relevant information

http://sca.rendezvousenfrance.com/da/eksotisk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Atout France / Frankrigs Turistråd
Bredgade 20 A, baghuset 3. sal
1260 København K, Danmark

  +45 33 43 33 22

http://sca.france.fr/

Modtag nyheder fra Atout France på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire