Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/09-13 - Pressemeddelelse

Stjernekok slår pariserstemningen an i Hellerup

Kunstnercafeen Le Café er et lille stykke Paris i København. Den højt estimerede og fransk præmierede danske kok, Lisa Muncan, er garant for cafeens sublime franske køkken. Hun vil bl.a. lære danskerne at elske de klassiske, franske tartinerNok stammer bølgeskvulpet udenfor de store vinduer i..

14/11-12 - Pressemeddelelse

Kenns kærlige køkken

Når Tisvilde Bistro Hellerup åbner i morgen er det fortsættelsen af en succes, der bygger på kærlighed og god karma. Det hele begynder i restauratør og chefkok Kenn Meiers klassiske og ukrukkede køkken, som i den grad er faldet i gæsternes smagDet må ikke være kunstigt. Man skal kunne se, ..

05/11-12 - Pressemeddelelse

Tisvilde Bistro lægger til kaj i Hellerup

Anders Buhl, der bl.a. genrejste Skovriderkroen i Charlottenlund efter års nedtur, er tilbage i lokalområdet. Sammen med partneren Kenn Meier åbner han nu nyt stort spise- og eventsted i Tuborg Havn, Tisvilde Bistro Hellerup15. november åbner Tisvilde Bistro Hellerup i Tuborg Havn. Bag bistroen ..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire