Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/10-09 - Pressemeddelelse

BluePosition & Microsoft giver medarbejderne et nyt og bedre overblik

Siden 2005 har BluePosition mobilstatus løsningen integreret mobiltelefoner med virksomheders omstillingsfunktion og dermed givet et fuldt opdateret overblik over hvilke kollegaer der er optaget, ledige eller har slukket for mobiltelefonen. Dette har betydet at receptionisten kun stiller om til med..

05/02-08 - Pressemeddelelse

BluePosition viser "Mobile Wireless Office Suite" på fælles dansk stand på verdens største messe og konference om mobiltelefoni

BluePositions software muliggør at virksomheder kan benytte ren mobiltelefoni frem for en blanding af fastnet/IP telefoni og mobiltelefoni hvilket giver store økonomiske besparelser og langt højere fleksibilitet.

18/09-07 - Pressemeddelelse

'Optaget' lampe for mobiltelefoni

'Optaget' lampe for telefonreceptionisten og Call Center medarbejdere.

30/01-07 - Pressemeddelelse

BluePosition viser fremtidens telefoniløsning på 3GSM messen i Barcelona

BluePosition viser "Mobile Wireless Office Suite" på fælles dansk stand på verdens største messe og konference om mobiltelefoni

15/08-06 - Pressemeddelelse

PC omstillingsbord til mobiltelefoni

BluePosition annoncerer mobilt omstillingsbord til en brøkdel af prisen for traditionelle PBX eller IP telefoniløsninger.



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire