Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/11-16   -   Pressemeddelelse

Iørefaldende, lyrisk minialbum fra Dan Østerby



P4 udnævnte tidligere på året singlen "Sangen Om Os Der Var" som Ugens Hit Tip og gav efterfølgende nummeret en hel del airplay. Nu udsender Dan Østerby et minialbum under titlen "Vol.1 Trumftanker".

Som albumtitlen antyder, er der en opfølger Vol.2 på vej i 2017. Musikken på "Vol.1 Trumftanker" er blevet til i samarbejde med DMA vindende producer T.Finland og er en samling lyriske og meget iørefaldende kompositioner.

Omtalt som "Selfiestudiet" har Dan Østerby's eget hjemmestudie været baggrund for en række personlige hjemmevideoer, som Dan deler på sin Facebookside. Her har sangene floreret en del og givet mange positive reaktioner.

Dan Østerby var før sin singledebut på P4 et ubeskrevet blad som soloartist, mens navnet giver genklang i forbindelse med elektrorockbandet The Minor Collective, som Dan er aktivt medlem af. The Minor Collective er bl.a blevet spillet på P3 og har været livesupport for større navne som Carpark North. Bandet udgav tidligere på året et velanmeldt album og arbejder på promotion i udlandet.

Relevant information

Facebook
https://www.facebook.com/DanOesterbyArtistsite/

Youtube video
https://youtu.be/9mqZaEJnI6k

Youtube video
https://youtu.be/5edG1G2pUWU


Billeder


Pressekontakt

Tipping Wave Music
  22157178

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire