Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/01-17   -   Pressemeddelelse

Ny dansk-international sangerinde og sangskriver Nadi Love, udgiver debut single, Believe in You



"Believe In You" er debut singlen af kommende pop-soul kunstner Nadi Love - en ægte singer-songwriter, der stammer fra den internationale gospel scene. Singlen "Believe In You" som blev udgivet globalt 1.1.2017, er Nadi Loves første udgivelse fra hendes kommende album "Lady Blu".

Nadi Love blev født i København og har fra en ung alder turneret i USA og Europa som sangerinde for kor som "We Are One" og Kefas. Fra hun begyndte sin rejse som sangerinde, har Nadi Love skrevet adskillige sange og melodier, som hun nu har valgt at dele med verden. Hovedtemaet på tværs af mange af Nadi Loves værker er at inspirere til en bedre verden, og med troen på, at vi alle kan gøre en forskel.

Nadi Love kommer fra en kunstnerisk familie - hendes mor var en musikalsk skuespillerinde i musicalen Hair og hendes far var i slutningen af halvfjerdserne en anerkendt sanger og perkussionist i selskab med kunstnere som fx Charles Aznavour, ofte beskrevet som "Frankrigs Frank Sinatra".

Nadi Loves tekster og melodier er dybtfølte og rørende. Nadi Love har været inspireret af kunstnere såsom Stevie Wonder, Marvin Gaye, Kirk Franklin, Bobby McFerrin, Donny Hathaway, Michael Jackson og Dionne Warwick blandt mange andre.

Nadi Loves første erfaringer med den globale musik underholdningsbranche var i New York, da hun blev opdaget af en Sony A&R direktør 'downtown Manhattan' - dette førte Nadi Love hurtigt til et møde med Mariah Careys eksmand og tidligere Sony Music Entertainment bestyrelsesformand og administrerende direktør Tommy Mottola på deres hovedkvarter i New York, hvor hun blev tilbudt at samarbejde som solo artist og sangskriver.

Af familiemæssige årsager - måtte Nadi Love udskyde sin musikkarriere for at være tæt på hendes nærmeste familie. Dette førte hende til at studere og specialisere sig indenfor holistisk sundhed og livsstil sammen med Yoga og alternativ healing, som nu er blevet en ekstra karriere og en yderligere inspirationskilde til at skrive hendes musik.

Denne pludselige vending i Nadi Loves liv førte hende til at skrive "Lady Blu", som er navnet på hendes kommende album. Under sine første skridt i at skabe "Lady Blu" - mødte Nadi Love Omar Lye Fook, den verdensanerkendte britiske soulsanger, sangskriver og musiker, hvilket resulterede i Omars medvirken på flere af Nadi Loves sange, som nu venter på at blive udgivet.

Nadi Loves musik strækker sig over genrer som pop, soul, gospel og jazz. "Believe In You" er den første single som Nadi Love har valgt at udgive. Det er en sang med et budskab om at bevare håb og om at bevare troen på sig selv. Singlen blev indspillet og mastereret i Brooklyn, New York.

Relevant information

Homepage
www.nadilove.com

Youtube video
https://www.youtube.com/watch?v=baD-SYSDIoE


Billeder


Pressekontakt

Nadi Love
  +4536980101

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire