Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/04-17   -   Pressemeddelelse

SYNERGY



SYNERGY er navnet på et nyt band, der har ramt spillesteder og youtube med 180 km/t. De blander groovy Funk og mundrette omkvæd med elementer fra Progressiv Rock. Det er på samme tid kompliceret og tilgængelig og har i 2017 opnået mere end 100.000 afspilninger af deres sange på facebook, youtube, Tidal, etc.

SYNERGYs debutsingle: "When Gods Die", udkom d. 13. Februar 2017 og har på en måned opnået over 30.000 afspilninger og viser både virtuos, energisk funk-rock og en stærk, vemodig sangstemme med noget på hjerte: "People walk in circles, can't tell foe from friend. Don't you feel responsible for all the war and famine you've had?" - en opsang til politikeres apati og grådighed, om tab af tillid til verdensledere samt den skrøbelighed og sorg mennesker føler når de mister deres helte.
Som bandets forsanger og bassist, Jon Pold, synger i omkvædet:
"When Gods Die, What's there supposed to become of us?".

Bandets energiske musikstil medførte at SYNERGY i november 2016 debuterede som opvarmning, for Level 42, til to udsolgte koncerter i København.

Musik der giver plads til jazzharmonier, en virtuos bassist og hårdtslående trommer er ikke almindeligt i Danmark, men debutalbummet efterlader ifølge bandet lytterne underholdt, udfordret og undrende.

Bandet har sin base i København og består desuden af Kristian Uhre som i udlandet er anerkendt for sit progressive og bundsolide trommespil, Jazz-funk talent Henrik Borlev på Synthesizer og piano og ikke mindst Lasse Berg på elguitar og spansk guitar.
For SYNERGY er der ingen grænser for hvor nysgerrigheden bringer dem hen og deres debutalbum, "Synergy", udkommer d. 15. April med livedatoer i Danmark og udlandet i hele 2017.

Credits
Elbas og Sang: Jon Pold
Trommer og kor: Kristian Uhre
Keyboard og klaver: Henrik Borlev
Guitar: Lasse Berg
Komponist og tekstforfatter: Jon Pold
Arrangører: Kristian Uhre, Lasse Berg & Henrik Borlev
Produceret af H. C. Röder Jessen & Jon Pold
Mastering: H.C. Röder Jessen

Relevant information

Facebook
www.facebook.com/jonpoldbass

YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=UsgHhDUCQCs


Billeder


Pressekontakt

Jon Christensen
  +4528202747

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire