Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/01-18   -   Pressemeddelelse

Simple Pleasures - et debutalbum af Jens Malling



Jens Malling vil være ukendt for de fleste på den danske musikscene. Men efter et par år i Spanien er han klar til at vende tilbage, denne gang med et debutalbum i bagagen.

Jens Malling er en aktiv del af Malagas reggaescene hvor han har etableret et samarbejde med medlemmer af Echo & Reverb All Stars. Sammen har de indspillet et stærkt og intenst roots reggae album hvorfra den første single Simple Pleasures, har opnået airplay på Slam Radio, Barbados og adskillige radiostationer i Spanien. Albummet er udgivet på MIE Records fra Barbados.

Med titler som Brothers Keeper, en sang inspireret af de tusindvis af flygtninge der risikerer alt i et forsøg på at krydse Middelhavet, eller Interview, som er en fiktiv transskription af et TV-interview med et offer for krig og væbnet konflikt, afspejler sangene tiden vi lever i. Der er dog også sange om håb og kærlighed. Ikke mindst titelnummeret Simple Pleasures som handler om de ting i livet det er værd at fokusere på. Albummet er skrevet og produceret af Jens Malling.

Siden udgivelsen af Simple Pleasures har Jens spillet mange koncerter i Spanien inklusive Estepona Reggae Festival og Auditorio de Benalmadena til støtte for CUDECA.

Denne sommer vil turen gå til UK i maj måned, hvor han har indledt et samarbejde med et veletableret ska band, Intensified. Sammen med Charlie Price, trommeslager i Intensified, og Markus Schneider, kontrabas, indspillede han You Have Given Love Your Name (The Gaucho Soundtrack) et bounstrack på Simple Pleasures. Ydermere er der planlagt en række koncerter i DK i juni måned.
Et andet spændende projekt er Sunny Day. Sangen er blevet til i et samarbejde mellem Jens Malling og Magnet Man fra Barbados som også er tilknyttet MIE Records. Den bliver allerede spillet flittigt på bl.a. Central FM Malaga og Slam Radio i Barbados. Den officielle udgivelsesdag vil blive annonceret snarest samt datoer for førnævnte Europatur 2018. Du kan regne med at høre og se meget mere til Jens Malling, med kælenavnet "The Reggae Viking" i fremtiden.

Simple Pleasures kan findes på de fleste digitale platforme, se venligst links.

Relevant information

Homepage
www.jensmalling.com

Spotify
https://open.spotify.com/artist/0scBGBFOi4ejO9Zp3e6VGi

Facebook
https://www.facebook.com/JensMallingMusic/


Billeder


Pressekontakt

Jens Malling
  0034658243123
  0034658243123

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire