Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/06-18   -   Pressemeddelelse

Dansk R&B sanger sigter mod musik drømmen



Lasse Lauridsen er født i 1992 og er fra Kolding. hans musik afspejler sig i den danske pop, R&B,Rap genre. Sangene er udgangspunkt i hans egne og andres oplevelser, i kærlighed, venskaber og familielivet.

Llaurent eller bedre kendt som Lasse Lauridsen er født i 1992 han blev som 1½ årig adopteret fra Haiti og er opvokset i Kolding, hans musik afspejler sig i den danske pop, R&B, Rap genre, Håbet med hans sange er at man lytter til teksten, som udgangspunkt er i egne og andres oplevelser, i kærlighed, venskaber og familielivet, Han synes man opgiver for hurtigt og at mange glemmer at kæmpe for det de har kært. Hvis man har en drøm, så gå efter det og kæmp for det, hvilket er en rød tråd igennem mange af hans sange.

Llaurent ønsker at lytteren reflektere over hans sange, så selvom det kan være svært og stå stille til hans musik, er han også en meget inderlig og tænksom artist, hvor man også kun nyde nogle dybe og betænksomme sange.

Spotify: https: //open.spotify.com/album/3qBWJIJvRxkPLegtDNnjAG
Karrierekanonen: https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/artist/lasse-lauridsen

Den første musikvideo blev offentliggjort den 8. oktober 2015 på YouTube,
Siden har han optrådt flere steder, hvor han bla. har været support for Fallulah, Senere har han udgivet en E.P den 8 juli 2017, som ligger på Spotify

Llaurent har gennem årene gemmengået en personlig udvikling som man også kan høre på hans anden E.P som er færdig i slutning af året.

Relevant information

YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCXUNYud5JNAQaQWY2N_ytVg

Facebook
https://www.facebook.com/Llaurentmusic/

Instagram
https://www.instagram.com/lasselaurentmusic/



Billeder


Pressekontakt

Lasse Lauridsen
Artist
  27827915
  27827915

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire