Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/07-18   -   Pressemeddelelse

Velkommen til Saint Kodiak



Saint Kodiaks sange viser hans solide musikalske kreativitet og unikke talent for sangskrivning. Med sin 1.single 'Fade To White' bruger Saint Kodiak nuancer fra den musikalske palette som ikke er hørt i nyere tid fra en dansk artist.

Med oprindelse fra både Danmark og Færøerne og nu bosiddende i Oslo, tager Saint Kodiak fra sin skandinaviske kulturarv og giver et nyt pust til den etablerede indierock og soulmusik.

Født i 1982 tilbragte den 35-årige sanger / sangskriver Gunnar Holm-Lintermann, der tidligere er blevet sammenlignet med The Shins og Johnny Cash, året 2017 på at turnere og indspille nye sange i studiet til hans kommende album, der bliver udgivet i 2018.

Saint Kodiaks sange er både friske og melankolske og samtidig fængende og melodiske, der viser hans solide musikalske kreativitet og unikke talent for sangskrivning. Med sin 1.single 'Fade To White' fra den kommende plade, bruger Saint Kodiak nuancer fra den musikalske palette som ikke er hørt i nyere tid fra en dansk artist.

I 2003 vandt Gunnar Mikkelsen (tidligere kunstnernavn) talentshowet 'Stjerne for en Aften' og udgav sin første single i 2004: "Haunted Honeymoon" som blev nr. 1 på P3 Tjeklisten. Han blev samme år nomineret af P3 tjeklisten som årets artist.

Gør dig selv en tjeneste og lyt til hans sange, de vil give dig enten noget at føle, noget at tænke på, eller noget der får dig til at danse.

Find Saint Kodiak på:

Facebook: www.facebook.com/saintkodiak
Instagram: www.instagram.com/saintkodiak/
Web: www.saintkodiak.com
Itunes: Saint Kodiak
Spotify: Saintkodiak


Music Label:
2DaySound Publishing
www.2daysound.com

Relevant information

Facebook
www.facebook.com/saintkodiak

Instagram
www.instagram.com/saintkodiak/

Homepage
www.saintkodiak.com


Billeder


Pressekontakt

Martha B. Petersen
  24956496

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire