Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/09-18   -   Pressemeddelelse

Nyt Album fra Cornelius



17 årige Cornelius fra Nordsjælland, klar med sit første Album.

Frederik Cornelius Dalby med Kunstnernavnet "Cornelius" udgav sin første single i Januar 2018.

Singlen "Tonight" blev lavet i samarbejde med hans gode ven Nicolaj Tuxen. Og den blev godt modtaget, især på det udenlandske musikmarked. Cornelius har yderligere udgivet flere singler og en Ep med jævne mellemrum siden Januar.

Alle singlerne er hjemmeproduceret og i en lidt blandet genre, i et forsøg på, at finde sin egen stil. Cornelius er nu ude med sit første Album "Home Tapes - Light and Loose". Der også er en egen produktion.

Genren er pop/indie . Og er et medley af sange, der karakterisere kunstneren og hans egen stil og indre stemme. Albummet indeholder 7 sange, en blanding af pop, rock og folk musik - helt "Down to earth" og som Titlen også siger; " Light and loose".

Et af numrene på albummet er "You and me". Et nummer der tidligere på året blev udgivet som single. Dette ene nummer er også lavet i samarbejde med Nicolaj Tuxen. Det er en kærligheds duet sunget af Cornelius og Agnes Olivia med sin smukke og kraftfulde stemme.

Sangen er med på albummet i en lidt kortere udgave end originalen. Og grunden til den forekommer på albummet er, at den rammer godt ind i musik genren på "Light and Loose" og karakterisere Cornelius´ mest.

Cornelius har denne sommer spillet sammen med bandet "At Your Service" på Helsingør og Gilleleje Festival, hvor man blandt andet har kunne høre et par af de nye numre på "Home Tapes - Light and Loose" numre som "Try", "for you" og "stranger"

Derudover har Cornelius først på sommeren spillet på "Rust" med bla. "Tonight" men også med lidt ukendte danske hip hop numre, der er udgivet under navnet "Blå Neon"

Albummet "Home Tapes"- Light and loose udkommer d. 29 September 2018 på Spotify, itunes, Deezer m.m.

Relevant information

YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC8WMyb8zue1bk8UbC1hwBfA

Facebook
https://www.facebook.com/corneliusrocks

Kontakt og yderligere info:
http://www.cornelius.one

Albummet "Home Tapes"- Light and loose udkommer d. 29 September 2018
https://itunes.apple.com/album/-/id1435178340


Billeder


Pressekontakt

Frederik Cornelius Dalby
Artist
  42762803
  42762803

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire