Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/03-19   -   Pressemeddelelse

Carl King udgiver ny sang



Carl King udgiver "No Living Without Love", en ny digital single, fredag den 1. marts.

Carl King fra Løjt Kirkeby, ved Aabenraa, udgiver en ny single. "No Living Without Love" er skrevet af Carl, og er produceret af Carls søn, Jesper King, i København. De har arbejdet sammen på projektet siden nytår, og det er også Jesper, der har stået for akkompagnement og mastering.
Om sangen siger Carl: "Jeg har altid været begejstret for Roy Orbisons sange. Og "No Living Without Love" er en meget sørgelig sang, skrevet i Roy Orbison-stil, hvor manden er ensom, forladt, fortvivlet, og græder af og til. Alt virker håbløs for ham, og det eneste han drømmer om er, at få kæresten tilbage. Men man kan også forstå titlen om omkvædet mere universalt: Man kan ikke leve uden kærlighed."

David Bowie Præsentation:
Carl har nu indgået en aftale med Aabenraa Teaterforening, hvor han i maj måneden skal lave en personlig, musikalsk præsentation af David Bowie; herunder Bowies baggrund og kamp for anerkendelse i starten af karrieren i 1960erne. Carl og Bowie voksede nemlig op i det samme område i Syd London, og var musikalske konkurrenter i deres teenageårene.
Dette sker som optakt til en danseforestilling med Black Box Dance Company fra Holstebro, baseret på Bowies musik, som opføres senere på året i Sønderjyllandshallen i Aabenraa. Carl King Band er booket til at spille til en "efterparty" i forbindelse med danseforestillingen.

Nyt album:
Carl er også i gang med at samle materiale til et nyt album, som han planlægger at udgive i slutningen af året.

Billeder


Pressekontakt

Carl King
Artist
  29605201
  29605201

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire