Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/04-19   -   Pressemeddelelse

5 sange på 5 dage - eller var det 45 år?



“Jeg troede jeg løb væk fra musik - i virkeligheden tog jeg tilløb” - Susan von Magius fra Kolding debuterer, 2 dage før sin 46 års fødselsdag, med EP’en “No Music Town”

No Music Town indeholder 5 country/folk/americana sange skrevet i løbet af de sidste 12-13 år. Det er sange om længsel. Om overmod og undermod. Om at give op - og om ikke at gøre det.

Sangene er trukket op af en bugnende skuffe, som det er blevet sværere og sværere at holde lukket. Sange gider åbenbart ikke ligge i en skuffe. De bliver ved med at støje, og til sidst larmede de så meget at jeg ikke kunne ignorere dem mere, der måtte ske noget.

Jeg troede jeg løb væk fra musik - i virkeligheden tog jeg tilløb, og i et forsøg på at gøre sangenes tilværelse lidt mindre hemmelig, er 5 af dem blevet inviteret med i Nikolaj Heymans studie. De 5 sange hedder ‘No Music Town’, ‘Electric Electric’, ‘Tonight is mine’, ‘It’s All coming back’ og ‘Hold on’.

‘No Music Town’ blev indspillet på 5 dage i februar 2019. EP’en er produceret og mixet af Nikolaj Heyman. Han spiller også akustisk guitar, bas, div.tangenter og synger kor. Peter Dombernowsky spiller trommer og Lars von Magius el-guitar.

No Music Town udkommer den 5.april - men allerede nu kan man høre titelnummeret som single på div. streamingtjenester.

PR-FOTOS: Zenia Johnsen
COVERFOTO: Zenia Johsen og Lars von Magius
COVERDESIGN: Lars von Magius

Relevant information

Hjemmeside
http://susanvonmagius.dk/


Billeder


Pressekontakt

Susan von Magius
  61663822

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire