Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-21   -   Pressemeddelelse

What!.... Men sagde du soul/gospel fra Danmark?



Danske Steffen Bay & The CC Singers er en helt ny gruppe som nu er aktuel med EP'en "Let's Get Together" og ja, længslen efter at være sammen i fællesskaber er vel ikke blevet mindre den seneste tid... Selvom gruppen er ny, så har Steffen dog i mere end 20 år skrevet sange til forskellige bands og kor og rejst rundt i DK og Europa med flere forskellige kor og grupper for at sprede ”The good news”

Gruppen består af erfarne og udvalgte solister fra den danske gospel scene og producer og pianist Steffen har skrevet de 3 sange på udgivelsen.
Titelnummeret er med JNR Robinson (fra London, nu Horsens) - JNR er en yderst anerkendt gospelsanger i Europa og har optrådt på forskellige TV- og radioshows og har bl.a. sunget i en "West End" musical i London og ja, for selveste pave Francesco i Rom.

Steffen Bay voksede op i den lille by Osted på midtsjælland. Her fik han klaverundervisning hos Kirsten, en søster til den verdenskendte jazz-bassist Niels-Henning Ørsted Pedersen... I Osted var et stærkt musikmiljø - ikke mindst i den lokale kirke, hvor Steffen hver fredag spillede keyboard og sang i teen age-bandet "Blaze". Senere studerede Steffen musik på Det kgl. danske Musikkonservatorium i København, hvor han samtidig, med en gruppe venner, startede sit første gospelkor.

EP'en "Let´s Get Together" indeholder 3 sange som tager fat i de store livstemaer som fællesskab, kærlighed, ensomhed, håb og ikke mindst Guds betingelsesløse omsorg og kærlighed til os mennesker.

Relevant information

Facebook
https://www.facebook.com/Steffen.Bay.and.The.CC.Singers

Lyt til musikken her
https://promo.theorchard.com/kVs8Pmg579XDluxDalcf?fbclid=IwAR08qNmhzHzaLOtfSM2jUrg4eEx_AHZE_fnXhXBwJM_8kIcWubiAhXoNdjA

EPK
https://www.dropbox.com/s/rfkoiw0f4f5kfsq/Steffen%20Bay%20%26%20The%20CC%20Singers%20-%20Pressemeddelelse.pdf?dl=0


Billeder


Pressekontakt

Steffen Bay
  26835874
  26835874

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire