Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/08-21   -   Pressemeddelelse

Fra Strisser på Samsø til Intuition



”Ny” jazz-duo klar med sensommerens soundtrack. "Den danske pendant til jan Johanson" og "guitaristernes guitarist" skaber album baseret på intuition.

Fini Høstrup og Per Gade.

Jazz-elskere kender dem allerede fra anmelderroste udgivelser i forskellige
konstellationer. Og selv hvis den brede offentlighed ikke har hørt om de to herrer, så kender de fleste dem alligevel – via deres arbejde med musikken i talrige tv-serier, film og sågar Cirkusrevyen.

Nu – for første gang som duo – udsender Fini Høstrup og Per Gade et album, der på mange måder er baseret på den ordløse forståelse, som kun mange års musikalsk kammeratskab kan give.

Albummet hedder Intuition, og venskabet kan høres i hver tone.

Fini Høstrup er blevet kaldt ”den danske pendant til Jan Johansson”. Den prisbelønnede komponist og pianist er en flittigt brugt filmkomponist herhjemme og har været kapelmester på en lang række teatre.

Per Gade er kendt som ”guitaristernes guitarist” og har medvirket på over 200
udgivelser. Han er kendt for sit virtuose spil såvel som for sin sublime evne til at understøtte alle, han spiller sammen med.

Intuition er et akustisk album, som ikke bare er indspillet live – det er skabt live. Finis enkle temaer slår en stemning an imellem de to musikere, og resten er nænsomt improviseret frem. Resultatet er blevet noget så sjældent som jazz på et højt plan, som alle kan lytte med på. Og filmbaggrunden fornægter sig ikke – musikken er som skabt til at være sensommerens soundtrack.

Album: Intuition

Første single: Parakeet
Anden single: No words

Citat fra anmeldelse af tidligere Fini Høstrup album: "Stemningsmættet, iørefaldende, intim kammerjazz med en umiskendelig nordisk tone og et luftigt swing. (...) Det er smukt." (Ivan Rod, GAFFA, om 'So Gentle')


Relevant information

Facebook link: Fini Høstrup
https://www.facebook.com/finih

Youtube Link: Musikvideo
https://www.youtube.com/watch?v=XlmPdX7J4Bw


Billeder


Pressekontakt

Fini Høstrup
Artist
  40264854

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire