Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/09-21   -   Pressemeddelelse

Studiesessions fra Paris 1996 med bl.a. Richard Bona



Ny-udgivelse af historiske optagelser med Richard Bona, Mariane Bitran m.fl., Paris 1996. Akustisk jazz-world-fusion.

Den fransk/chilenske multikunstner Ramuntcho Matta og saxofonisten Simon Spang- Hanssen har arbejdet sammen siden 1989,først med pop-stjernen Elli Medeiros, og siden med musik til spil, film, teater og udstillinger. Optagelserne er fra Ramuntchos studio Ra i Paris, hvor han også har stået for mix, mastering og som kunstnerisk co-producer.

Simons kompositioner har rødder i moderne jazz og inkorporerer elementer fra andre musiksformer (Orienten, Latin-Amerika, Afrika...). Den nu verdenskendte bassist og sanger Richard Bona sætter et umiskendeligt præg på de tre første skæringer - den dengang 19-årige saxofonist Julien Lourau er gæst på et enkelt nummer med en vis tyrkisk inspiration - kontrabassisten François Moutin's meget virtuoso spil er i fokus på 4 numre.

Fløjtenisten Mariane Bitran og percussionisten Xavier Desandre er med hele vejen og farver musikken eminent. Førstnævnte er nu bosiddende i Danmark hvor hun bl.a optræder med Alain Apaloo, Pernille Bevort, Peter Danstrup....Xavier er en hyppig gæst med Cæcilie Nordby.

Relevant information

Simon Spang: homepage
www.simonspang.com


Billeder


Pressekontakt

Simon Spang-Hanssen
  26164812
  26164812

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire