Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/11-21   -   Pressemeddelelse

Hey minister! - protestsangen er tilbage!



"Hey minister!" er Rubens Ballades debut-EP. Titelsangen med dens direkte kommentar til ministeren og sangen "Der er borgerkrig i Europa", hvor perspektivet vendes på hovedet i en historie om et nedbombet København, indikerer, at vi her er tilbage i en genre nogle havde regnet for uddød: Den klassiske protestsang fra 70’erne har med Rubens Ballade fået en revival

Rubens Ballade er Ruben Engelhardts nyeste sangskrivningsprojekt. Det er klassisk singer-songwriter / vise / folk, som på EP'en er krydret med balkan-harmonikaspilleren Kurtes Rizis smukke spil.

Ruben ønsker gennem sine sange at give flygtninge en stemme. Engagementet har bl.a. baggrund i hans fars families flygtningehistorie under anden verdenskrig, venskab med flygtninge og hans engagement i græsrodsbevægelser som Bedsteforældre for asyl. Han har sunget sine sange på demonstrationer i Odense, København, Avnstrup og folkemødet på Møn.

EP'en er produceret af Jesper Wildmand og ud over Kurtes Rizi på harmonika, er det Ruben på vokaler, guitarer, bas og percussion – i tæt samarbejde med Jesper Wildmand.

EP'en er tilgængelig på diverse streamingtjenester fra 5.11.202

Relevant information

Facebook: Rubens Ballade
https://www.facebook.com/RubensBallade

Youtube: Rubens Ballade
https://www.youtube.com/channel/UC4mCoarW3eaO5vCuAHCjgGA


Billeder


Pressekontakt

Ruben Engelhardt
Artist
   28721264

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire