Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/06-22   -   Pressemeddelelse

Ny sommersingle fra NODA



“Ta'r Den Helt Med Ro” er NODA's sommersingle i 2022. NODA har tidligere udgivet EP'en '4 Tracks' hvor åbningsnummeret 'Lad Mig Være' blev anbefalet af Karrierekanonen. 'Ta'r Den Helt Med Ro' er lyden af en sommerdag. Guitarfigurer og korstemmer under en tekst, som insisterer på at du skal “slap af" og “lev lidt" med en iskold drink i hånden.

NODA er en upcoming rapper fra Nordsjælland med det borgerlige navn Noah Bølling Søgaard. NODA’s sange er let genkendelige i kraft af en let autotunet vokal, med et unikt flow over laidback beats.

NODA’s stil kan sammenlignes med rappere som Artigeardit og KESI, som på samme måde har en signifikant vokal og afslappende beats. Samtidig drager NODA paralleller til 90’ernes Westcoast hiphop, med den flydende, kvindelige korstemme, som kan sende tankerne tilbage til 2Pacs ’To Live And Die In L.A.’
’Ta’r Den Helt Med Ro’ er det perfekte nummer til sommerens playliste. Til at nyde noget koldt drikke inden man lader sig overtale til en dukkert. Eller til at gå i studiet, for at lave endnu et NODA-hit.

På 'Ta'r Den Helt Med Ro' fortsætter NODA stemningen fra sin tidligere udgivelse, hvor åbningsnummeret 'Lad Mig Være' handler om at være i studiet og fokusere på at have en god tid med sine venner og musikken. 'Lad Mig Være' blev i øvrigt fremhævet som et nummer, der var værd at lytte til på Karrierekanonens hjemmeside. Måske det kan være et forvarsel om hvad NODA kan forvente sig på hans færd i musikken.

'Ta'r Den Helt Med Ro' har i hvert fald en endnu uopfyldt profeti i broen, hvor NODA fortæller, at han kan “[...] mærk' det bli'r mit år. Jeg kan mærk' det bli'r nogle vilde år."

Relevant information

Promoplayer: Lyt Her
https://promo.theorchard.com/HjKZDaeOEVp4VeIcnHfX

Instagram: Noda
https://www.instagram.com/noda.03/

Spotify: NODA
https://open.spotify.com/artist/07yqvXxuXQRXC6zzSACluV?si=VJEJovclRWKD47I2thxiZQ


Billeder


Pressekontakt

Malthe H. Sederberg
  31523222

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire