Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/06-22   -   Pressemeddelelse

MANI udgiver ny single med tilbageblik og mod på mere



”MANI indførte med stort talent synth-rocken til Danmark”, – ordene kommer fra Erik Jensen, rockanmelder på Politiken. Og sandt er det, at MANI kom til at stå som en af de væsentlige eksponenter for de nye toner og bølger, som ramte landet og bandets hjemby Århus, i start firserne.

Dannet i Århus i starten af firserne, dumpede synth pop kvartetten MANI ned i den samme smeltedigel, som i musikbyens heyday skabte et større antal ikoniske danske rocknavne. Med MANI kom der en ny og forfriskende sound i mix’et. Efter en række hektiske år med tournéer og pladeudgivelser gik bandet ganske vist på standby, men medlemmerne holdt fast i musikken og venskabet.

Fredag d. 17. juni 2022 bliver der pustet nyt liv i MANI. Alt udgivet materiale bliver relanceret i nye remasterede versioner, på vinyl og på streaming og ikke mindst releases en ny single med titlen ”Monumenter”. Den nye sang møder lytteren med sprøde akustiske guitarer, skarpe synth temaer, håndholdt slagbas og en tekst, der handler om altings forgængelighed, som de ord vi skriver i det bløde sand i vandkanten.

Ikke mindst med tanke på kommende live aktiviteter slut 2022/start 23, er orkestret gået sammen i arbejdet om nyt materiale, som tager fat hvor der blev sluppet for år tilbage, men i høj grad også med fingeren på pulsen anno 2022. ”Monumenter” er den første udgivelse, men flere vil følge i løbet af 2022 som en del af større portefølje af originalmateriale in the making.

MANI er ikke en anakronisme, men et godt bud på det spænd, hvor historie limes sammen med en nutidig relevans igennem et på en gang tilbageskuende, men også samtidigt lydunivers.

Udover sangskriver, sanger og guitarist Michael Madsen består MANI af Jens Bech (Guitar), Christian Libak (Keys/sax) og Erik Olesen (Bas/synth).

Relevant information

Instagram: Mani
https://www.instagram.com/manisiden.musik/

Facebook: Mani
https://www.facebook.com/Mani-102778578467982

Mani hjemmeside
https://www.manisiden.dk/


Billeder


Pressekontakt

Michael Madsen
   61656383

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire