Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/09-22   -   Pressemeddelelse

Blond Pilot: Kompasset til dit nye liv



Endnu en stilsikker sang fra MANI, som efter mange års pause igen er aktive på den danske rock scene.

Dannet i Århus i starten af firserne, dumpede synth pop kvartetten MANI ned i den samme smeltedigel, som i musikbyens heyday skabte et større antal ikoniske danske rocknavne. Med MANI kom der en ny og forfriskende sound i mix’et. Efter en række hektiske år med tournéer og pladeudgivelser gik bandet ganske vist på standby, men medlemmerne holdt fast i musikken og venskabet.

Tidligere på sommeren blev der pustet nyt liv i MANI da bandet udgav singlen ”Monumenter” samtidig med at alt tidligere udgivet MANI materiale blev relanceret i nye remasterede versioner på vinyl og på streaming. Og nu følger den næste udgivelse, ”Blond Pilot”. Den nye sang møder lytteren med massere guitar riffs, melodiske bas linjer, baglæns saxofon og et tekstunivers, der kredser om afsked, turbulens og manglende retningssans - og så om at finde hjem gennem uendeligheden og lyset fra stjernerne.

Relevant information

Dropbox-Pressemateriale: Mani
https://www.dropbox.com/sh/3hl4weoy7b5bgct/AACAYj6lUaEk0PcHfW37oJHxa?dl=0

Mani Hjemmeside
www.manisiden.dk


Billeder


Pressekontakt

Michael Madsen
  61656383

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire