Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/10-22   -   Pressemeddelelse

Snigløber debuter med singlen "Noget har forandret sig" d. 5. oktober sammen med ny film om København: Best in the World



Er København verdens fedeste by? Gå i biografen og find ud af det og lyt samtidig til Snigløbers debutsingle "Noget har forandret sig". "Noget har forandret sig" kan tilgås på digitale platforme, mens filmen Best in the World har premiere i Grand Teatret.

Snigløber debuterer med deres single Noget har forandret sig. Det sker i forbindelse med premieren på dokumentarfilmen Best in the World d. 5. oktober. Filmen sætter fokus på Københavns udvikling fra at være en fattig by til en by i rivende udvikling med både tabere og vinder.

"Lige som filmen Best in the World sætter sangen Noget har forandret sig fokus på byens forandring og hvad forandringen betyder for det enkelte menneske. Mens filmen har en dokumentarisk tilgang, er sangen mere personlig og sætter i højere grad fokus på den personlige fortælling”, fortæller Snigløbers forsanger Rune Gottlieb.

Og det forstår man med åbningslinjen:

Velkommen til mit danske hjem

”Forandring sker ofte på godt og ondt. Jeg synes, at det er interessant, at nogle københavnere synes, byens vokseværk har gjort den langt federe, mens andre mener, at den er blevet mere provinsiel”, fortsætter Rune. “Personligt interesser begge dele mig lige meget, det vi vinder som det vi taber. Måske er det baggrunden for sangens lidt melankolske tone.”

Best in the World er instrueret af den prisvindende instruktør Hans Christian Post, der har instrueret en række byfilm om de tyske byer Berlin og Dresden og altså nu er aktuel med en film om København.

Best in the World vil foruden visninger i København blive vist i Rotterdam, Istanbul, Wroclaw og Bergen – og flere filmfestivaler er på vej.

Om Noget har forandret sig siger Hans Christian Post: “Sangen ramte mig med det samme som noget, der ville passe rigtig godt til filmens slutsekvens. Den eftertænksomme, melankolske tekst om en by og urban erfaring, der pludselig fremstår uigenkendeligt forandret, matcher filmens grundstemning til fulde. Det samme gælder lydfladerne og sangerens fraseringer, der på en gang lyder nutidige, samtidig med at der trækkes tråde til klanguniverser fra de tidlige1980’ere. Det er en sang, der favner de tidlige spænd og brudflader, som filmen forsøger at italesætte.”

Snigløber: Rune Gottlieb, Daniel Steffen, Mark Winther.

Billeder


Pressekontakt

Rune Gottlieb
  6166 3833
  6166 3833

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire