Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/11-22   -   Pressemeddelelse

Don & The Dreamers: ”Far Far Away” 
- single



Slade-trommeslager Don Powell genudgiver sit yndlings Slade-hit med danske musikere.

1974 var året, hvor sangeren Krølle Erik var et fast indslag som gadesanger på Strøget i København. Samtidig var det også året, hvor han var med til at bygge musikscenerne i Huset i Magstræde op. Det var også i 1974, at den legendariske glamrockgruppe Slade storhittede i hele verden med nummeret ”Far Far Away”.

Tilbage i 1974 havde Krølle Erik ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at han om 48 år selv skulle indspille ”Far Far Away” - og så endda med Slades grundlægger Don Powell bag trommerne. Men det er nu en realitet. Og som en ekstra krølle på halen, skal Krølle Erik også fremføre nummeret sammen med Don Powell og bandet The Dreamers til sit 75-års fødselsdags- arrangement i netop Musikcafeen den 7. december. En event, der på alle måder binder en fin musikalsk sløjfe.

76-årige Don Powell er bosiddende i Danmark og i 2021 samlede stærke musikalske kræfter et band rundt om den legendariske trommeslager. Udover Krølle Erik består bandet The Dreamers af danske Henrik Littauer, der bor i Norge, norske Helge Solberg, der bor i Danmark samt danske Knud Møller.

Faktisk er ”Far Far Away” Don Powells personlige favorit Slade-nummer. På The Dreamers version af sangen løftes den op af strygere og trompeter i et arrangement,
der nærmest kunne lyde som en ny engelsk nationalsang. Samtidig respekteres og æres den oprindelige version i produktionen. Der er nerve og noget på spil for de fem aldrene rocksvende, der trykker den max af på den aktuelle single.

Dons Dreamers er et sandt dream team, der hver især har bidraget til den danske musikscene gennem mange årtier. Bandmedlemmerne kommer fra bands som Malurt, Poul Krebs og Peter Belli og har tilsammen medvirket på over 1000 forskellige album-, EP- og singleudgivelser. Deres fælles kærlighed til den tidlige rock ’n roll er ikke til at tage fejl af. Don & The Dreamers har en række singler og en EP på CV’et - og så varsler de et fuldlængde vinylalbum på vej, som bliver præsenteret til arrangementet i Musikcaféen.

Don Powell er verdenskendt trommeslager og grundlægger af den legendariske engelske supergruppe Slade. De fleste kender Slade fra evergreens som ”Merry Xmas Everybody”, ”Cum on Feel the Noise”, ”My Oh My” og netop ”Far Far Away”. Frem til 2017 var Don Powell stadig ankeret i den nyeste version af Slade. I dag er han ankermand i sit eget Don Powell Band og kan i øvrigt også skrive nylige optrædener med Ringo Starr og Susi Quatro på CV’et. Med sine 76 år på bagen er der i den grad stadig både bid og brag i stikkerne.

Udgivelsen af ”Far Far Away” samt Krølle Eriks 75-års fødselsdag markeres ved et musikalsk arrangement i Musikcaféen onsdag den 7. december. Her vil der være optrædener med Don & The Dreamers og Krølle Eriks Bluesband samt en række gæsteoptrædener med blandt andet Gasolin-trommeslageren Søren Berlev, guitarist Billy Cross, Mik Schack og jazzsanger Sofie Gottlieb. Det bliver et legendarisk trip down memory lane.

The Dreamers er:
Henrik Littauer - Piano: Har været en del af den dansk/norske musikscene siden begyndelsen af ​​70'erne.
Krølle Erik - Vokal: Fejrede sidste år 50-års jubilæum på den danske musikscene.
Helge Solberg - Bas: Har spillet med bl.a. Nanna, Poul Krebs, Rocazino og medvirket på over 50 album.
Knud Møller - Guitar: Blev kåret som Danmarks bedste rockguitarist i 2008.

Gæstemusikere: Mick Gallagher (Blockheads, The Animals, Clash, McCartney) på orgel og Peter Brander på guitar, der også har co-produceret singlen.

Indspillet i Danmark og Norge, mixed i England og mastereret i USA. 
Udkommer på Himalaya Sound.

Relevant information

Facebook: Don & The Dreamers
https://www.facebook.com/DonAndTheDreamers/

Presave link: Far Far Away
https://orcd.co/farfaraway_

Promoplayer: Far Far Away
https://promo.theorchard.com/c3IcMCMvEqcyNvyHJdRY


Billeder


Pressekontakt

Henrik Littauer
Manager: Don & the Dreamers
  +45 61856424

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire