Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/07-23   -   Pressemeddelelse

Mare Serenitatis – Elektronisk synthesizer musik inspireret af lyden fra 70’erne og 80’erne



Den danske musiker og producer, Jan Jensen er nu aktuel med et nyt singleudspil. Med nummeret ”Mare Serenitatis (Sea of Serenity) tager Jan Jensen os med tilbage til 70’erne og 80’ernes elektroniske synthesizer musik.

Mare Serenitatis er inspireret af Jan Jensen’s favorit musikere fra 70’erne og 80’erne, hvor navne som Mike Oldfield og Jean Michel Jarre var nogle af de største.

Mare Serenitatis er lidt af hele, Electronic, Ambient, Chill og Retro Synth – et spændende nummer, der blot skal lyttes til med lukkede øjne. Et nummer der skal nydes…

Jan Jensen elsker den gamle synthesizer lyd og på dette nummer bliver der også brugt de gamle klassiske synthesizer, så som KORG Polysix, KORG M1, KORG Triton, Solina, Casio CZ, men også et par nyere synthesizer.

Jan Jensen producerer primært instrumental musik og musikken spænder over flere genre, så som Electronic, Synthpop, Retro Pop, Italo, Piano og Pop Ballads. Det er dog også blevet til et par enkelte vokal-numre.

Hvem er Jan Jensen egentlig?
Jan Jensen er musiker, sanger, komponist, sangskriver og producer mv. og har mere end 50 udgivelser bag sig, siden han genoptog musikken tilbage i 2016. Han er stærkt inspireret af synthesizer musikken og lyden fra 70'erne og 80'erne.
Jan Jensen er stadigvæk forholdsvis ukendt i Danmark, men har fået spillet flere af sin udgivelser af DJ's i både Italien, England, Holland, Rumænien og senest i USA.

Fire millioner streams på Youtube:
Selvom du kan finde musikken fra Jan Jensen på samtlige streaming tjenester så er det på Youtube at Jan Jensen har sine fans og lyttere.
I skrivende stund har Jan Jensen knap 14.000 følgere og hans musik er blevet spillet ikke mindre end 4.000.000 gange på Youtube i 95 forskellige lande.

Mare Serenitatis udkommer d. 28.07.2023:
Som overskriften lyder, så udkommer den nye single “Mare Serenitatis” fredag d. 28.07.2023 på alle digitale streaming platforme.

Relevant information

Jan Jensen YouTube:
https://www.youtube.com/@JanJensenOfficial

Jan Jensen Bandcamp:
https://janjensen.bandcamp.com/

Jan Jensen Profile:
https://digidi.net/jan-jensen


Billeder


Pressekontakt

Jan Jensen
  21775205

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire